Leke
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Kendimde Askerim , Bir asker fıkrası gördüm nette çok hoşuma gitti yayınlıyım dedim .
bulunduğu bölükte girdigi bütün iddaları kazanan asker artık herkesi canından bezdirmiştir.çünkü hiç idda kaybetmez ve böluk komutanları da dahil herkesin parasını alır
en sonunda dayanamayan diğer askler böluk komutanına şikayete gıderler.
askerler: komutanım artık dayanamıyoruz bu işe bir hal çare getirin birimzin cebınde parası kalmadı der
komutan: haklısınız dıger komutanlarınızda aynı dertten muzdarip der ve bir karara varır askeri başka bölüğe yollayacaktır
işlemlerirni hemen yaptırrı ve başşka bölüğe geçişi sağlanır.
fakat eski böluk komutanı yenisini uyarma amaclı bir telefon açar.
ve telefonda: sayın komutanım sizin bölüğe bir asker yolladım aman bu askere dikkatt bugune kadar girdiği bütün iddaları kazandı tüm bölüğü soydu sogana çevirdi diyerek uyarır. yeni bölük komutanı teşekkür eder ve telefonu kaoatır.
fakat içi içini yemektedir . bu nasıl asker diye merak eder ve nizamiyeye telefon acar ve askerin nizamiyeden girer girmez odasına gelmesını ıster .merak etmiştir
asker bölüğe girer ve komutanın odasına cıkar.
komutan: demek girdiği tüm idaaları kazanan asker sensin der.
asker : ewet komutanım diye yanıtlar.ve sözlerine: komutanım ben sizi tanıdım diyerek dewam eder
komutan şaşkın: nerden tanıyorsun ben senı tanıyorum der.
:asker :nasıl tanımazsınız komutanım sızınle wietnam savaşında beraber savastık der silah arkadaşıyız komutanım der
komutan hafif sinirlenmeye başlayarak : sen ne saçmalıyorsun asker ben wietnam savsında bulunmadım ki der
asker: olurmu komutanım yaa sizinle silah arkadasıyız hatta sizin kıçınıza şaraplen parçası girdi onu çıkartan asker bendim der.
komutan artık köpürmüş bir şekılde: sen ne sacmalıyorsun asker ben wietnam savasında bulunmadım kıcımada saraplen gırmedı der.
asker ise:200 dolarına bahse varmısınız diye sorar?
komutan kendınden emın bu savasta hiç bulunmadı ve bu teklıfı kabul eder
ortaya paaralar konulur
komutan pantolınunu indirir ve kıcını askerıne gösterır
hakkatende komutan haklıdır saraplen izi yoktur
asker özur dıler ve 200 doları verır yenıldıgını kabul eder
komutan grurlu yenılmeyen askerı yendı
bunu fırsat bıler ve eskı böluk komutanına telefon acar
kibirli bir ses ile:hanı gırdıgı butun ıddaları kazanıyordu der onu yendım 200 dolarını aldım der
eskı böluk komutanı ise
komutanım ona kı...nı acmadınız dımı der
komutan ewet actım ama sen nerden bılıyorsun der
eskı komutan ise ah komutanım gıtmeden tum bölukle ıddaya gırmıstı gıder gıtmez yenı komutanın kı..nı görecem diye. yanıtlar
bulunduğu bölükte girdigi bütün iddaları kazanan asker artık herkesi canından bezdirmiştir.çünkü hiç idda kaybetmez ve böluk komutanları da dahil herkesin parasını alır
en sonunda dayanamayan diğer askler böluk komutanına şikayete gıderler.
askerler: komutanım artık dayanamıyoruz bu işe bir hal çare getirin birimzin cebınde parası kalmadı der
komutan: haklısınız dıger komutanlarınızda aynı dertten muzdarip der ve bir karara varır askeri başka bölüğe yollayacaktır
işlemlerirni hemen yaptırrı ve başşka bölüğe geçişi sağlanır.
fakat eski böluk komutanı yenisini uyarma amaclı bir telefon açar.
ve telefonda: sayın komutanım sizin bölüğe bir asker yolladım aman bu askere dikkatt bugune kadar girdiği bütün iddaları kazandı tüm bölüğü soydu sogana çevirdi diyerek uyarır. yeni bölük komutanı teşekkür eder ve telefonu kaoatır.
fakat içi içini yemektedir . bu nasıl asker diye merak eder ve nizamiyeye telefon acar ve askerin nizamiyeden girer girmez odasına gelmesını ıster .merak etmiştir
asker bölüğe girer ve komutanın odasına cıkar.
komutan: demek girdiği tüm idaaları kazanan asker sensin der.
asker : ewet komutanım diye yanıtlar.ve sözlerine: komutanım ben sizi tanıdım diyerek dewam eder
komutan şaşkın: nerden tanıyorsun ben senı tanıyorum der.
:asker :nasıl tanımazsınız komutanım sızınle wietnam savaşında beraber savastık der silah arkadaşıyız komutanım der
komutan hafif sinirlenmeye başlayarak : sen ne saçmalıyorsun asker ben wietnam savsında bulunmadım ki der
asker: olurmu komutanım yaa sizinle silah arkadasıyız hatta sizin kıçınıza şaraplen parçası girdi onu çıkartan asker bendim der.
komutan artık köpürmüş bir şekılde: sen ne sacmalıyorsun asker ben wietnam savasında bulunmadım kıcımada saraplen gırmedı der.
asker ise:200 dolarına bahse varmısınız diye sorar?
komutan kendınden emın bu savasta hiç bulunmadı ve bu teklıfı kabul eder
ortaya paaralar konulur
komutan pantolınunu indirir ve kıcını askerıne gösterır
hakkatende komutan haklıdır saraplen izi yoktur
asker özur dıler ve 200 doları verır yenıldıgını kabul eder
komutan grurlu yenılmeyen askerı yendı
bunu fırsat bıler ve eskı böluk komutanına telefon acar
kibirli bir ses ile:hanı gırdıgı butun ıddaları kazanıyordu der onu yendım 200 dolarını aldım der
eskı böluk komutanı ise
komutanım ona kı...nı acmadınız dımı der
komutan ewet actım ama sen nerden bılıyorsun der
eskı komutan ise ah komutanım gıtmeden tum bölukle ıddaya gırmıstı gıder gıtmez yenı komutanın kı..nı görecem diye. yanıtlar