asistan mod ingilizce bölümüne...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ases

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar ingilizce bölümünde faydalı olacak bişeyler yapmaya çalışıyoruz fakat burada herhangi bir yönetici olmadığı için konular düzensiz kalıyor ve buda pek fayda sağlamıyor ve paylaşımların azalmasına neden oluyor oradaki konuları düzenleyecek gereksiz konuları kaldıracak birine ihtiyaç var boylelikle o bölümün daha nitelikli olacağına inanıyorum bu yüzden ingilizce bölümüne asistan mod olmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Şimdiye kadar sitede hiçkimseyle tartıştığını görmedim..!
Herkesle gayet insancıl ve seviyeli bir şekilde muhattapsın..!
Üniversite öğrencisi olduğunu ve hem lise öncesi hemde üni öncesi hazırlık okuduğunu biliyorum..!
Ayrıca yazları Amerikada bulunduğunuda biliyorum..!

Rakamlarına gelince;

Ben ne mesaj sayına nede teşekkür sayına bakarım..!
Benim baktığım esas unsur 187 mesajına 615 kere teşekkür edilmiş..! Ben bu orana bakarım..!
Buda gösteriyorki paylaşım yaptığın bir mesajına yaklaşık 3,5 kere teşekkür edilmiş..!
Bence çok büyük bi oran hertürlü hak etmişsin..! Hem oran olarak hemde totalde..!

Sonuç; hem karakter olarak, hem kültür olarak, hem başvurduğun bölümle ilgili bilgi olarak hemde rakamsal olarak;

+1 diyorum..! Hayırlısıyla inşallah..!

:hhman:​

+1 destekliyorum. Güzel paylaşımların var o bölümde :)

adaylıgını koymuşsun hayırlı olsun ama ingilizcen bu konuda yeterlimi sence ?

Solariz' Alıntı:
adaylıgını koymuşsun hayırlı olsun ama ingilizcen bu konuda yeterlimi sence ?
bölümüm ingilizce ve yazları amerikada bulunuyom yeterli olduğuna düşünüyorum...
bölümle ilgilenen arkadaşlar danda yeterli olup olmadığı konusunda yorum beklerim önemli olan onların vereceği cevaptır

ases o bölümle ilgili olduğunu biliyorum.....
we eger ingilizceninde yeterli oldugunu düsünüyosan benden......
+13

_-_- +1 _-_- hakkında hayırlısı olsun

ases' Alıntı:
bölümüm ingilizce ve yazları amerikada bulunuyom yeterli olduğuna düşünüyorum...
bölümle ilgilenen arkadaşlar danda yeterli olup olmadığı konusunda yorum beklerim önemli olan onların vereceği cevaptır

dostum son karar onların biz elbette oylama yapacagız ama son söz dediğim gibi onlarındır ..senin şu ana kadar gercekten gereksiz bir davranışını görmedim.. bu konuda kendine güveniyorsan neden olmasın bizim oylarımız dikkate alınacaktır amma en önemlisi senin kendini yeterli görmen.... +++++

eğer kendine güvenin varsa ve ingilizcen yeterli olarak görüosan +1 bende de hayırlısı olsuın kardeşim

çalışmalarını bilior ve destekliorum +1 diorum

+ 1

ama Solariz iyi bir noktaya parmak basmış İngilizcen ne seviyede onu tam olarak belirtebilir misin???

örneğin TOEFL benzeri bi sınava girdin mi girdiysen aldığın not nedir?

+1000 bendende.

FLeTCh®' Alıntı:
+ 1

ama Solariz iyi bir noktaya parmak basmış İngilizcen ne seviyede onu tam olarak belirtebilir misin???

örneğin TOEFL benzeri bi sınava girdin mi girdiysen aldığın not nedir?
şuana kadar belge olarak gerekli olmadığımdan girmedim... şuan forumda yapılmış ve yapılacak bütün paylaşımlar için yeterli olduğunu düşünüyorum bu konuda bir sorun olmaz!! saol dostum hassasiyetin için

Lamagro' Alıntı:
-1 i mutlak deger icerisine al :)
dostum matematiği bilmeyen biri eksi verdin zannedecek:) teskkürler

dostum bende iki yabancı dil var.ve senn bu konuda hak ettiğini düşünüyorum paylaşım ve ingilizce tecrübenle

elimden geldiği kadar yardımcı olurum +1

ama bence en kısa zamanda bir belge al ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri