asistan mod adaylığı ..Komik - İlginç Resimler ..bölümüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yonetmen

New member
Reaction score
0
MERABA ARKADAŞLAR Komik - İlginç Resimler ..bölümüne a.mod ADAYI olarak başvurumu yapıyorum
+ veya - lerinizi bekliyorum inş hakımda hayırlısı olur dileğimle bu konuyu açmIş bulunmaktayım
sizlerden inş + alabilme ümidiylee bekliyorum yorum ve + yada - lerinizi bekliyorum

SAYGILARIMLA..
YÖNETMEN

bi arastirma yapayim olumlu yada olumsuz olarak editlerim mesajimi

Mod oLacak oLgunLukta oLdugunu düşünmüyorum
-1907........

orda 4 tane mod mar bilmem hiç baktın mı.keşke başka modsuz yerlere isteseydin (-)

'SAHRANİL' doğru söylüyor bence modsuz yerlere aday olsan senin için daha iyi olur. Seçilme imkanın yüksek olabilir yani..

-ZeytinßurnuLu 4 Adet Mod Var..

aday oLurken ihTiyaÇ oLup oLmadıĞını modLarLa GörüşmeLisiniz kendi başınıza harekeT eTmeniz doĞru olmuyo...

-mermiş

ediT : aday Olmadan önCe adayLık kuraLLarını okusaydın 2den fazLa yöneTiCisi oLan bi böLüme adayLık koyuLmayaCaĞını biLirdin..

nese sen eĞLenmene bak hayırLısı oLsun (;

aday oLurken ihTiyaÇ oLup oLmadıĞını modLarLa GörüşmeLisiniz kendi başınıza harekeT eTmeniz doĞru olmuyo...

-mermiş

arkadaşım kendi başımıza haraket etiğimiz yok bizlerde herkes gibi konu açıp olumlu yada olumsuz olarak yanıtlıyorlar
kendi mod adayı zaneden biri gibi gözüküyorsun

+ veya - demiyorum ama başvuru yaptığın bölümde zaten 4 tane mod varmış . Hakkında hayırlısı olsun

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir...
2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Bu cevap sanırım yeterli, konu kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri