Asistan mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Daha öncede Aday oLmustum .. FLashLar & videoLar,animasyonlar ßöLümüne asistan mod adayıyım..yeterince iLgiLeniyorum sanırım..oyLarınızı verirken neden -1 veya neden +1 oldugunu açıkLarsanız sevinirim..

-1

çünkü bence ukalasın, gerek mesajlarınla olsun, gerekse takınmış olduğun vurdumduymaz tavırlarla, ve abilerine saygılı olmayı öğrenmelisin

Modluk biraz asalet ister bence..!

-1

-1 nie die sorma açtıgım başlıgı karıstırdınız bu 1 , mod olmak istiyen karıstırmas yatıstırır...

+1.......................

hackhell için çok emek werdin çok uğraştın...

Hakkının yenilmesini istemem ama tek başıma yapabileceğim şey sadece bu;

+1

Sımdı gırdım foruma ... Radıo tartısmalarına baqtım.. Yasını bılmıorum ama saygıyı ogrenmem gerekır....

-1

Oncelikle + ya da - verip görüşlerinizi belirtirken daha çok yaptığı paylaşımları göz önünde bulundurmanız gerektiğini düşünüyorum .
OyLarımızı duygusaL davranarak diiLde, profesyoneLce düşünerek vermek gerekir .

Zaman zaman mod`larda ufak tartışmalarda bulunuyor : ) BöyLe basit bi tartışma yüzünden büyük payLaşımların göz ardı edilmemesi gerekir bence : )

KaRma`nın paylaşımlarını zaten biliyorum.. Yinede bi gözden geçirdim.. asistan mod`luğu fazlasıyla hakediyor. : ) + 1

bu gecelik yapılan olaylarla insanları hemen dışlayamayız herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlayıp anlamamasıdr
ben karmanın paylaşımlarına bakıorum ve o bölümde yaptığı paylaşımlar hoşuma gidio.. emek veren birisi olduğu için +1 diorum...çalışmalarının devam etmesi dileğiyle..​

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
bu gecelik yapılan olaylarla insanları hemen dışlayamayız herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlayıp anlamamasıdr
ben karmanın paylaşımlarına bakıorum ve o bölümde yaptığı paylaşımlar hoşuma gidio.. emek veren birisi olduğu için +1 diorum...çalışmalarının devam etmesi dileğiyle..​

Bunlar geceLıq olaylar değil KızıL... Bunun onceSı de var...

ya bide burda başlamaylım ... tmm -1 veya +1 herkes kendi düşncesini koysun........

Dark aßi.. dediğim gibi istediğimi aLdım sağoL töLeransın için.. kaparsan sevinirim..arkadaslar daha yorum yapmayalım Lütfen..SQU son noktayıda koydu..

konu kapandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri