Asistan Mod Adayıyım..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Adaylıktan Cekilidim..!!

Yorumlarınız İcin Tsk Ederim

Yalnız Hic Tanımadıgım Hatta Forumda İlk defa Gördüğüm bir Hackhell'daş In Sasırtıcı Cvp ına Anlam Veremedim..!!

Konunun Kilitlenmesini Arz Ediyorum Saygılar,

ii forumlar..!!

Yakisir Arkadasima Desteklerim +1

dostum çok ceza aldın forumda, ama hala aramızdasın bu senin için bir artıdır,
yorumlarını biraz daha olgunlaştırırsan, moderator olamaman için hiçbir sebep kalmayacak ortada..

bildiğim kadarıyla oyunla baya ilgilisin
nero da yapar demiş :)
umarım hayırlısı olur + 1907

react0r' Alıntı:
dostum çok ceza aldın forumda, ama hala aramızdasın bu senin için bir artıdır,
yorumlarını biraz daha olgunlaştırırsan, moderator olamaman için hiçbir sebep kalmayacak ortada..

Yorumun icin saol..!! react0r

Sanırım yorumlarımın daha cok espiritüel ve hep gülerek cvp verdigim için bozuk ve kötü olarak gözüküyor..!!

VALla iyi CS oynuy10..
DestekLErim..+1907 ;)

1sc0rp!tX' Alıntı:
VALla iyi CS oynuy10..
DestekLErim..+1907 ;)

Mod Olmak İçin İyi CS Oynamak Gerekseydi Herkes Mod Olurdu cs Oynamasına Değilde Forumdaki Hal Ve Hareketlerine Bakarsan Sevinirim 1sc0rp!tX cim Şuanda Erken Birazdaha Pişmelisin Üzgünüm -1

cs modu olmak için bence uygun yani cs ile ilgili bilgisi de var ama diğer tavırları konusunda bir bilgim yok +1

SĦARK' Alıntı:
Mod Olmak İçin İyi CS Oynamak Gerekseydi Herkes Mod Olurdu cs Oynamasına Değilde Forumdaki Hal Ve Hareketlerine Bakarsan Sevinirim 1sc0rp!tX cim Şuanda Erken Birazdaha Pişmelisin Üzgünüm -1

Saygı Duyuyorum.!!!

Yorumun Icın Tsk Ederim

$u ünLem yapmayı kimden öğrendin eskiden yoktu öyLe ßi$ey sende.. Daha erken diyorum $imdiLik smod'Lar iyi idare ediyor orayı iLerki zamanLarda ihtiyac duyuLabiLir ßeLki ama $u an için gerek yok.. -1

biraz daha zamana ihtiyacın var bence
daha önce banlanmış olman kötü bir refererans olsa da bunları tekrarlamayacağına eminim

şu an forumda olman bile benim için şaşırtıcı, -------------------1903

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri