Asena bile eleştirdi!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Oryantal Asena adıyla tanınan Onur Çakmak, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'e müdahale edilmemesi halinde başarılı olacağını söyledi.
Asena, Fenerbahçe Koşan Adam Dergisi'nde yer alan röportajında, Aragones'in dünya çapında kendini ispatlamış iyi bir teknik adam olduğunu belirterek, ''Geldiği ilk günden beri ne kadar disiplinli olduğunu hepimiz gördük. Bence hocaya müdahale edilmezse başarılı olacağına inanıyorum. Geçmişte olduğu gibi kraldan çok kralcılar çıkmazsa Aragones Fenerbahçe'yi gerek Türkiye'de, gerek Avrupa'da başarıya götürür'' dedi.

1584_B_asena001.jpg

Sarı-lacivertli takımın mevcut kadrosuyla Avrupa'da kesinlikle başarılı olacağını ifade eden Asena, şunları söyledi:

''Yeter ki teknik direktör Aragones'e güvensinler. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Anadolu takımlarında şans bekleyen keşfedilmemiş çok özel yeteneklerin olduğunu gördüm. Ben şahsen yatırımların onlar üzerine yapılıp Türk futboluna kendi içimizde yıldızlar yetiştirilmesinden yanayım. Fenerbahçe bu sezon Emre Belözoğlu'nu renklerine kattı ama bence Emre yurt dışında kalıp kariyerine orada devam etmeliydi. Çünkü onlar bizim Avrupa'daki sesimiz. Bunun yanında bir diğer transferimiz Güiza var. Bence Güiza bu sene Fenerbahçe'ye çok şey katacak.''

Fenerbahçe taraftarı olan Asena, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım konusundaki soruyu ise ''Aziz Yıldırım ile tanışma fırsatım olmadı, fakat hissettiğim kadarıyla ortak noktalarımız çok. Ben inanıyorum ki Sayın Yıldırım'ın o sert gülüşünün altında melek gibi bir insan yatıyor. Disiplinli, zevk sahibi ve merhametli bir insan olduğunu hissediyorum. Kendisini her zaman bir yakınım olarak görmüşümdür'' dedi.

Profesyonel kickboks sporcusu olduğunu vurgulayan Asena, ''Her sabah 1 buçuk saat antrenman yapıyorum. Kickboks Milli Takımı'nın formasını giyip ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak : AA

ibo da müdehale etmeseydi buna basarili olabilirmiydi acaba =)

:D sen ne anlarsin futboldan kadın arogones kim karisio sanki adam gibi kadro kurmassa olacagi bu
biliosunuz ki zicoyada mudahale eden buyuk baskandi nerelere geldi zico ceyrek finale bence sakıncası yok isine gelmiyosa dedenin o zaman gitsin

sena, ''Her sabah 1 buçuk saat antrenman yapıyorum. Kickboks Milli Takımı'nın formasını giyip ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim''

Mıllı Forma Sana Kalmadı Daha ....
O nu Tasımak kolay degıl

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3617510' Alıntı:
O kadın işini yapsın içki masalarına meze olsun.Fenerbahçe'yi eleştirmek haddine değil....

Lafını biLde konu$ bence (;
Kadın diye, dansöz diye eLe$tiri hakkı yok mu ? NasıL bi zihniyeT anLamadım.
Kusura bakma ama seninde Asena'yı bu şekiLde küÇüLtme hakkın yok.

Yani söyLedikLeri onu baĞLar kaaLe aLan kim ki..

Arkadaşım yorumu hemen feminist moduna bağlamışsın.Ben kadın olduğu için değil Asena olduğu için,sırf gündem yaratmak amacında olan bir kişilik olduğu için öyle bir yorum yaptım.Tabiki her insan yorum yapabilir fikirlerini beyan edebilir.Ama sırf reklam için afedersin her bo... yiyecek bir insanın hiç anlamadığı bir konuda fikirlerini ,görüşlerini tv magazin programlarında boy göstermek için söylemesine karşıyım.Ben kadınların görüşlerine saygı göstermeyen onları insan sınıfına bile koymayan örümcek beyinli insanlardan değilim.Kadına saygı duyarım,önünde eğilirim.Ama bunu hak ediyorsa.

Kusura bakmayın konuyu biraz çarpıttık ama sadece cevap hakkımı kullandım...

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3619639' Alıntı:
Arkadaşım yorumu hemen feminist moduna bağlamışsın.Ben kadın olduğu için değil Asena olduğu için,sırf gündem yaratmak amacında olan bir kişilik olduğu için öyle bir yorum yaptım.Tabiki her insan yorum yapabilir fikirlerini beyan edebilir.Ama sırf reklam için afedersin her bo... yiyecek bir insanın hiç anlamadığı bir konuda fikirlerini ,görüşlerini tv magazin programlarında boy göstermek için söylemesine karşıyım.Ben kadınların görüşlerine saygı göstermeyen onları insan sınıfına bile koymayan örümcek beyinli insanlardan değilim.Kadına saygı duyarım,önünde eğilirim.Ama bunu hak ediyorsa.

Kusura bakmayın konuyu biraz çarpıttık ama sadece cevap hakkımı kullandım...

$imdi tamamdır karde$ anladım seni (;

Bu arada Asena'ya fazLa yorma kafanı sonuÇta herkes ' kendine yakı$anı yapar ' :sigara:

her onune gelen feneri elestiremez arkadas herkes isini yapsin elestirmenler zaten enguzel bicimde elestiriyo

burda ne konular açılmaya başlamış seviye düştü ii ce

Geri