asalakmısınız yoksa,asalak besleyen mi

karizma_5

karizmatik
Reaction score
0
:Sopa evet arkadaşlar
uzun zamandır içimi kemiren
ve
ben nasıl böyle bir hata yaptım dediğim
bir olayı sizinle paylaşmak istedim,
ben yaklaşık 3 yıl
birkaç asalak besledim aslında onlar yüzünden asalaklığın da ne olduğunu merak ediyorum ve sizlerden hayalgücünüzü zorlayıp bana yardım etmenizi istiyorum
eğerbir asalak olsaydınız ne yapardınız ve eğer başınıza bir asalak musallat olsa ne yapardınız
bu iki sorunun da cevabını vererek benimle fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
:Sopa :Sopa :Sopa

bende asalak besliyordum halada meraklıyım böle şeylere asalklık aslında osandığın kadar kötü bişey değil bence yemek veren olursa yersin veren yoksa kendin arar bulursun ama yinede yersin bence böle

asalak ! güzel bir meslek, bazı insanların hayatlarını idame etme şeklidir, bazı insanlar ise iş veren gibi bunların mesleklerine destek veriyorlar pek anlamsalar bile nedenini, bu tür iş verenlere "gözü kör" ya da aşırı saf işveren denilir, ben ne iş verenim ne de mesleğim bu, çünkü ben mantıklı düşünmeyi seviyordum, ha bu arada ben asalak olsaydım kesinlikle dondurmacı biriyle takılırdım,

Teşekkürler

Aslak Değilim Olmayada Niyetim Yok Abicim Hele Besleyen Hiç Olamam

hiç asalak olmadım... bir yere gittiğimizde de hesabı ödemeyi tekliften hiç kaçınmadım.... aksine hesabı öderken rabbime verdiği imkan ve nimetler için şükredip, gurur duydum.........

varsa parayı verirsin yoksa ne vercen? millete aslak tabirini kullanmanızı yadırgadım yani iki kişi yemek yerken para veremeyen asalak mı oluyor ? cıx cıx insan arkadaşlarına asalak gözüyle bakmamalı ya aynı vaziyette siz kalsanız ne düşünürsünüz empati yapın biraz sonra insanları yargılayın.Eğer hoşunuza gitmezse arkadaşlıgınızı bitirin.çok şey kaybetmezsiniz.

osiris_cemo' Alıntı:
varsa parayı verirsin yoksa ne vercen? millete aslak tabirini kullanmanızı yadırgadım yani iki kişi yemek yerken para veremeyen asalak mı oluyor ? cıx cıx insan arkadaşlarına asalak gözüyle bakmamalı ya aynı vaziyette siz kalsanız ne düşünürsünüz empati yapın biraz sonra insanları yargılayın.Eğer hoşunuza gitmezse arkadaşlıgınızı bitirin.çok şey kaybetmezsiniz.
kardeşim konu bir yemek hesabı değil,
birisi 10 yıl sırtımda taşıdım,
diğerini 3 yıl,
dost bildim,
maddi manevi yardım ettim,
işlerim biraz bozuldu
şimdi yanımda dost bildiğim asalaklar yok,
batan gemiyi ilk fareler terkeder misali,
çevremden uzaklaştılar,
benim içim içimi yememe neden olan
bu zihniyetteki insanların gerçek yüzünü
görmemem ve yıllarca beni keriz yerine kullanmalarına izin vermem
bilmem anlata bildim mi,

burda herkez bişiler sölemiş bende (samimi)şekilde anlatam bari,

ben asalak türündenim:Dşaka bi yana arkadaşların sırtından geçinirim yani ama bunu yapan bi bende deil,dier arkadaşlarımda böle aslına bakarsanz bugün sana -yarın bana nitelliğinde gelişio herşey,bence bunda kötü bir niyet yok,ama Karizma senin arkadaşların gerçekten vefasız türden miş:)

[QUOTE='Pulse]burda herkez bişiler sölemiş bende (samimi)şekilde anlatam bari,

ben asalak türündenim:Dşaka bi yana arkadaşların sırtından geçinirim yani ama bunu yapan bi bende deil,dier arkadaşlarımda böle aslına bakarsanz bugün sana -yarın bana nitelliğinde gelişio herşey,bence bunda kötü bir niyet yok,ama Karizma senin arkadaşların gerçekten vefasız türden miş:)[/QUOTE]
çok haklısın kardeşim,
onun için zoruma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim,
işin gerçeği,
işlerim biraz düzelmeye başladı ,
yakında aramaya başlarlar,
çünkü
beni keriz gibi görüyorlar,
inan çok doluyum bu konuda,

asalak degilim olmuycam besleyende olmuycam.yok oyle bişey:)

asalaklık nedir???

3-5 kişinin bir işe odacı olarak girip patronları tarafından adam statüsüne getirildikten sonra işten ayrılıp ortaklaşa olarak AYNI İŞİ yapan başka bir şirket kurmalarıdır.aynı zamanda buna SATIŞta denir.ben beslemedim ama dayım böyle asalakları beslemiş zamanında ordan biliom ne ........... olduklarını :mad:

asalaklar tarafından satılan birinin yapabileceği en güzel şey onları defterden silmek selamı sabahı kesmektir

FLeTCh®' Alıntı:
asalaklık nedir???

3-5 kişinin bir işe odacı olarak girip patronları tarafından adam statüsüne getirildikten sonra işten ayrılıp ortaklaşa olarak AYNI İŞİ yapan başka bir şirket kurmalarıdır.aynı zamanda buna SATIŞta denir.ben beslemedim ama dayım böyle asalakları beslemiş zamanında ordan biliom ne ........... olduklarını :mad:

asalaklar tarafından satılan birinin yapabileceği en güzel şey onları defterden silmek selamı sabahı kesmektir
harika bir yorum,
çok teşekkür ederim,
işin gerçeği bende defterden sildim,
dediğim ALLAH'a yakın bana uzak durun,

karizma_5' Alıntı:
diğerini 3 yıl,
dost bildim,
işlerim biraz bozuldu
çevremden uzaklaştılar,
bilmem anlata bildim mi,

Haa onu kastediyosan bende de bol miktarda vardı ankaradan antalyaya taşındım artık hepsi geride kaldı sadece 2 dostum var onlarlada telefonla netten falan idare ediyoris napalım kaderimis bölemiş

benden size bir tavsiye düşene bir tekmede siz vurun bakın o zaman daha da çok sevileceksiniz kimseye iyilik yaramıyor.herkes menfaaatçi olmuş bakıyo sende alabileceği bişey kalmamış yada maddi yönden zayıflamışsın başkasına yaranmaya başlıyo bu tip asalakları çok besledim çoookkk ama şimdiiii akıllandım düşene bitane de ben vuruyom şimdi daha mutlu ve huzurluyum ohhhhhhhhh

ben hic asalak olamadim nedense :sigara:
hep benden aldilar onlardan once davranamadim hic cok mu tembelim acaba:p

O suskunlugundan bende oleyım dusunuorumda asalak olmak ıyı degıl ya kendımı aptal gıbı hıssedıyorum suan :(

Aynen bunun gıbı :D

i738_20040614.jpg

karizma_5' Alıntı:
diğerini 3 yıl,
dost bildim,
işlerim biraz bozuldu
çevremden uzaklaştılar,
bilmem anlata bildim mi,

dostum maalesef bu tür insanları zor duruma düşmeden önce tanıyamazsın- benimde acı tecrübelerim oldu bi kaç kez-.. hiçbirimiz zor duruma düşmeyelim de bi kaç asalağı besleyecek kadar gücümüz olsun .. umarım yakında herşey düzelir..

deadman' Alıntı:
dostum maalesef bu tür insanları zor duruma düşmeden önce tanıyamazsın- benimde acı tecrübelerim oldu bi kaç kez-.. hiçbirimiz zor duruma düşmeyelim de bi kaç asalağı besleyecek kadar gücümüz olsun .. umarım yakında herşey düzelir..
iyi dileklerin için teşekkür ederim,
ALLAH'ın izniyle düzelecek
umarım senin işlerinde iyidir kardeşim

karizma_5' Alıntı:
iyi dileklerin için teşekkür ederim,
ALLAH'ın izniyle düzelecek
umarım senin işlerinde iyidir kardeşim

zamanla herşey yoluna giriyor dostum. sabır sadece sabır.

Geri