aruk SÜREN : "Mourinho'yu alırdım"

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
17694faruksuren.jpg
G.Sarayımızın efsane başkanı Faruk Süren, önceki gece Kanal 1’de yayınlanan “Ters Köşe” programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2001’de başta Özhan Canaydın olmak üzere pek çok G.Saraylı tarafından başkanlıktan indirildiğini belirten Süren, “Beni kovdular.. Hatta arkama teneke bağlayıp gönderdiler.. İsteyerek bir ayrılma olmadı bu” dedi..

Yarışta tek aday olarak kalan Adnan Polat’ın başarılı olup olmayacağı sorulan Süren, şu yanıtı verdi: “Adamın önüne 2 şişe şarap koymuşlar.. ’Hangisi daha iyi, seç bakalım’ demişler.. Adam ilk şişedeki şarabı tatmış, hemen tatmadığı şişeyi gösterip ’Bu daha iyi’ demiş.. ’Yahu sen daha tatmadan nasıl anladın bu şarabın iyi olduğunu?’ diye sormuşlar.. Bu sefer de ’İnanın, demin tattığımdan daha kötü şarap olamaz’ karşılığını vermiş.. Yani Özhan G.Saray’ı o kadar kötü yönetti ki, Adnan Polat’ın ondan kötü olabileceğini sanmıyorum.”

G.Saray’ın UEFA Kupası’nı tesadüf eseri almadığını bildiren Süren, ilginç bir anekdotu da aktardı: “Büyük oyuncularla çalışmak zordur.. Mesela Fatih Terim de her maç sonrası Hagi’yi göndermek istiyordu, biz engelliyorduk.. Ama 4 yıl birlikte çalıştılar, büyük başarılara imza attılar..”

G.Saray’ın şu anda büyük transferler yapması gerektiğini de vurgulayan Süren, “Ben başkan olsam, Mourinho’yu sezon sonu getirip, yanına da Bülent Korkmaz’ı yardımcı olarak koyarım.. Kalli’yi de altyapının başına getiririm” dedi.

Kaynak: Vatan
13.03.2008​

maket furyasına iyi iş olduğunu görünce atlamış süren :)
bahsedilen programı izledim ntv deki 4lünün çakması gibi olmuş.hatunların agzının suyu akıyodu süreni görünce :)

şarap olayı doğru olabilir ama mourinho olayı inandırıcı değil ;)

hem mourinho nun GS de başarılı olacağını düşünmüyorum

Geri