"Artık transfer yok"

SeYhN

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
serdal_adali_245645346683.jpg

Yaptığı flaş transferlerle Beşiktaşımız'ı dünyanın en ilgi çeken takımlarından biri haline getiren Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, “Sezon sonunda emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz” dedi.

Antalya kampında gazetecilerle sohbet eden Adalı, “Bu işler öyle bastır parayı al yöntemiyle olmuyor. Gece gündüz mesai harcadık. Avrupa'yı arşınladık. Bunları yaparken ailemi ihmal ettim, sağlığımı kaybettim. Ayakta durabilmek için günde 6 ayrı hap içiyorum. Bu fedakarlıkları yaparken tek isteğimiz takımımızın başarılı olduğunu görmek” dedi. Bobo'nun Beşiktaş'ta yoluna devam edeceğini söyleyen Adalı, “Tedavi süreciyle ilgili konuştuk. Botoks tedavisine ya da ameliyata gerek kalmadı. Brezilyalı doktoru farklı bir sistem uygulamış. Takımda kalarak forma savaşını sürdürmek istediğini söyledi” diye konuştu.

ALMEİDA RESMİLEŞİYOR
Genç yıldız adayı Muhammed Demirci konusunda Teknik Direktör Bernd Schuster ile özel bir görüşme yaptıklarını da ifade eden Serdal Adalı, “Schuster'e bu futbolcuyu kampa götürelim. Eğer ışık görürsen bundan sonra A Takım havasını yaşasın dedim. Türkiye'nin konuştuğu bu ismi görmek istedi” şeklinde konuştu.

Yeni transferlerin sözleşmelerini kontenjan boşaldıkça Futbol Federasyonu'na göndereceklerini söyleyen Adalı, “Zapotocny'nin yerine Almeida'nın sözleşmesini federasyona bildireceğiz” dedi.

Ferrari'yle ilgili kesin kararı Schuster'in vereceğini söyleyen başarılı yönetici, “Ne olursa olsun bundan sonra yabancı transferi yapmayacağız. Kadroda 8 yabancı da kalsa onlarla yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra UEFA'nın 2012'de yürürlüğe girecek kriterlerini baz alacağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: Türkiye

en iyilerini aldık..transfer böyle yapılır dedirttik..teşekkürler adalı..

bu kadar yıldız bir daha bir araya getirilebilir mi bilmiyorum ama bu kadro efsane kadro olacak..

İnşallah istediğimiz başarıyı bu kadro ile elde edicez..

Bence de artık yabancı transferi yapılmasın, alttan yetiştirin artık. Barcelona modelini örnek alalım.

Geri