"Artık lige dönüş yapmak istiyoruz..."

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Lider Çaykur Rizespor'u yenerek artık lige dönüş yapmak istiyoruz'' dedi.

bahrikaya_giresun_241011.jpg

Kaya yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana sonuca gitme yolunda yaşadıkları şansızlığı Karşıyaka maçında kırmayı amaçladıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Karşıyaka maçında sonuca ulaşma noktasında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ifade eden Kaya, ''Bu karşılaşmada da bu olmadı ve rakibimize 2-1 mağlup olduk. Sonuca ulaşacağımız fırsatlardan bir türlü yararlanamadık. Çok üzgünüz'' ifadesinde bulundu.

Ligde oynadıkları son iki maçın hakemlerinin sonucu etkileyecek kötü yönetim gösterdiğini iddia eden Kaya, şöyle konuştu:
''Denizlispor maçında golle sonuçlanan aleyhimize iki penaltı kararı ile Karşıyaka maçında oyuncumuza yönelik tartışmalı kırmızı kart kararı var. Herkes emeğe saygı göstermelidir. Biz bunları söylemek zorundayız. Sonuç hariç son haftalarda oynadığımız oyun bize ümit veriyor. Şimdi sahamızda Çaykur Rizespor ile karşılaşacağız. Her yönüyle bu maçı düşünüyoruz. Bu karşılaşmaya iki önemli oyuncudan yoksun çıkacağız. Lider Çaykur Rizespor'u yenerek artık lige dönüş yapmak istiyoruz.''

Ajansspor.com

Ben rizenin direk çıkacak 2 takımdan biri olacağını tahmin ediyorum.

Geri