Artık Gidiorum :(

oNuR!

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Manisa Celal Bayar'a gidiorum okuyup adam olmaya :)
Artık sadece haftasonları girebilirim heralde :(
hade kendinize ii bakın ben yokken buralar size emanet :p
bu arada konu boş kalmasın kazananlar kazandıkları yerleri yazsın bari :)

benimki;
BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE PROGRAMLAMA (İKİNCİ ÖĞRETİM)

eheh sankı cok uzak dagın basında bı yerı kazandın .. sen izmirli diilmin e orasıda ızmıre 30 dk fılan ; )) hea uni deyim artık karı kıza wurucam kendımı dıosan o ayRı taby : )) bızımde okul acılsın zaten gecen seneden daha fazla dersım war nerdeyse gecen seneyı we bu seneyı bı daha bırlıkte okucam :D yanı bende yokum artık.. buda bi weda... ; ))

iSpiYonCu' Alıntı:
eheh sankı cok uzak dagın basında bı yerı kazandın .. sen izmirli diilmin e orasıda ızmıre 30 dk fılan ; )) hea uni deyim artık karı kıza wurucam kendımı dıosan o ayRı taby : )) bızımde okul acılsın zaten gecen seneden daha fazla dersım war nerdeyse gecen seneyı we bu seneyı bı daha bırlıkte okucam :D yanı bende yokum artık.. buda bi weda... ; ))

dediğin gibi çok uzak diil aslında tam 2 saatmiş ama ne biliim böle bi yandan sevinç biyandan üzüntü bakalım ya hayırlısı :)

geldin mi beni bul C.B.Ü'de :D

aferim oku da adam ol ;]

şaka bi yana okul herşeyden önce gelir kardeşim başarılar dilerim

ALLAH Utandırmasın seni ve tüm Okuyan KardeşLerimizi

ne yoksa sendemi jiuzhaiGOu? :D
keşke başlığı C.B.Ü'de okuyan varmı diye açsaydım :D

izmir'den manisaya üniversite öğrencileri için servis kalkıyor hergün izmir manisa arası :)
ama bence sakın servise binme ,manisada ailenden uzak keyfine baq :p

tebrikler onur üni. lise gibi değildir bak önceden söylemesi :D

üni. de daha rahatsın :) biraz da arkadaş çevren olursa tamamdır zaten

başarılar

GREAT İDEA' Alıntı:
izmir'den manisaya üniversite öğrencileri için servis kalkıyor hergün izmir manisa arası :)
ama bence sakın servise binme ,manisada ailenden uzak keyfine baq :p

Dostum Bu Arada Avatarına BayıLdım.. COLEMAN Dehşettir Hakkaten de.. Ama Bewn Flex Hayranıyım.. FotoLarını Atayım Diyiyorum Ama Uygun OLurmu BiLmiom :)

Geri