Artık Gına GeLdi.. Yeter HeLLdeviLL..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ßu Konuyu Açıp Kimseyi Rahatsız Etmek Istemezdım, Ancak Mecßur ßıraktı ßazıLarı.. iLk Önce ßu AçıkLamayı Yapmak Istedım..

Şimdi GeLeLim AsıL Konuya.. ßiz 2 3 Hafta Tum ßeşiktaşLıLar oLarak ßi Konu Açıp Şikayetımızı ßıLdırdık SmodLara.. Peki Tamam Daha DıkkatLı oLucak Spor ModLarı DedıLer.. Ama Ne Hikmetse ReaList Dışındaki ÖzeLLikLe HeLLdeviLL,Erce,Lazish YaptıkLarı HaksızLıkLara Aynen Devam EttıLer..

Geçen Hafta 1 HaftaLık ßan Yedım sLient KardeşımLe ßeraßer.. Evet 2 3 FenerLi Üyede ßan Yedı Ama Mevzu DeqıL.. ßizim ßöLümümüze GeLip ÇirkefLik YapıyorLar ModLara ßiLdiriyoruz Ancak ModLarın KıLı KımıLdamıyor.. Aksine O Çirkefce MesajLar Atan ÜyeLere Cevap Verdiqimizde ßiz SuçLu GösteriLip OnLarLa ßeraber ßan Yıyoruz..!!

Sizce Tahrik Etmek,Ortamı Germek Ve Siyah ßeyaz'a GönuL Vermiş ßeşiktaşLıLarın İçine Girip Aßuk Saßuk MesajLar AtanLarda Mı Suç Var ?? Yoksa Takımını KoşuLsuz Seven Ve AntiLere Karşı Savunan KartaLLarda Mı ?? Tahrikten DoLayı OnLarın Ceza aLması Gerekırken ßiz BanLanıyoruz.. Aaa ßak OnLarda ßan Yemış MuhabbetLeri ßizi RahatLatmaz.. Cunku ßız Davamızda HakLıyız.. Hakaret Yok Kufur Yok Ama ßan Çok..
KonuLarımızı Kapatmadan,MesajLarımızı SıLmeden, Kendı Eqonuzu Tatmın Edıpte ßızı SmodLara Sıkayet Etmeden Önce Sadece ßır Kez ßen Ne Yapıyorum Dıye Dusunun..!!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ayrıca Mustafafß Denen Şahıs ßan Yedıkten Sonra Lafta ßen Açmışım Gißi cLon UyeLık Açıp Fofere Haysiyetsızce KufurLer Etmış.. Amacı Sanki ßen cLon'e UyeLık aLmışımda Fofere Sövmüşüm Gißi Göstermekti.. Ama FoFer ßenım Gözümde Sadece Smod DeqıL.. Oda ßıLıyor.. ßen Ona aßi Dedim Her Daim..Her Dediqine Sayqı Duydum.. ßenım Zaten ßöLe ßısey Yapmadıqımı Kendısıde Umarım Ki ßıLıyordur..[ İp NumLarı KontroL Etmıstır Zaten ] Ama ßen Yınede KartaL Gißi Şu Sozu Derim.. Kim cLone Nıck aLıpta ßu Forumda En Son KufredıLcek Adam Gißi Adama Sövduyse OnLarında Adına Özürümü DiLerim.. ßu AdaLeti eLden ßırakmayan Adam ßoLe ŞerefsizLikLeri Hak Etmiyor..!!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

[ Son Sözüm İse ; Hüseyin ßu Forumda Mod oLaßıLırsın.. Ama Sen Sırf FenerßahceLısın Dıye GızLıden GızLıye İş Yapmaya Hakkın Yok..!! Yanındakı AdamLarı Pış PışLayıpta ßeşiktaş ßoLumune Gırdın Mı ßı Anda Şaha KaLkma.. Senden Tek ßi İsteqimiz Var.. ]

ODA ADALET..!!

MozoLe bir gir bak bjk böLümüne siz banLıyken hic sorun cıkmıs mı?

OrtaLıgı kızıstırıp duruyorsun.
Attığın Her post BanLamak için bir sebeb. . .
Burada neyin savunmasını yapıyorsun. . .
HaksızLık deme orda sdc sen banLanmadın!!

Mustafafb de banLandı Poseidon da banLandı!!
Sanki birtek seni banLadıLar gibi davranıosun!!

MozoLe bir gir bak bjk böLümüne siz banLıyken hic sorun cıkmıs mı?

OrtaLıgı kızıstırığ kızıstırıp.
Attığın Her post BanLamak için bir sebeb. . .
Burada neyin savunmasını yapıyorsun. . .
HaksızLık deme orda sdc sen banLanmadın!!

Mustafafb de banLandı Poseidon da banLandı!!
Sanki birtek seni banLadıLar gibi davranıosun!!

HeLL ßen Fener ßoLumune Gireyim OrtaLıqı Kızıştırıp 4 5 KişiyLe ßeraßer ßan Yıyım..Sence ßurda ßı YanLışLık Yokmu ?? ßiz Yokken ßeşiktaşLı KardeşLerımın Attıqı PostLara ßak.. ßiLsan,Dr.Mud,Sıpa.. Hepsi İnceden İnceye Size Laf Sokuyor..

Hatta ßi Tanesı '' Aman Yorum YapmayaLım Şimdi ßan Yerız'' Demiş..

AnLayın Artık Ne DenLı Taraf Tuttuqunu ßu HeLLdeviLLin..!!

hüseyin kardeşimin her zaman yanındayım,bu forumda verdiği her karara gözüm kapaLı imzamı atarım..
sana geLince seni forumda ve msnde miLyonLarca kez uyardım..
ama gerçekten sen yokken bu forumda huzur var!
bizim hiç bi kastımız yok.. oLamaz da biz kimiz ki,biz moduz diye sizden bi farkımız mı var,3.kuLağımız,2.uzvumuz yok merak etme,bi tarafımız havada da değiL..

kim ne yapıyorsa cezasını aLır.. bunu biz keyfiyen yapmıyoruz.. bu forumun büyümesi adına biz burada görev aLmışsak,üye sayısını kırpmak istemeyiz..

MozoLe Miяach;4400740' Alıntı:
HeLL ßen Fener ßoLumune Gireyim OrtaLıqı Kızıştırıp 4 5 KişiyLe ßeraßer ßan Yıyım..Sence ßurda ßı YanLışLık Yokmu ?? ßiz Yokken ßeşiktaşLı KardeşLerımın Attıqı PostLara ßak.. ßiLsan,Dr.Mud,Sıpa.. Hepsi İnceden İnceye Size Laf Sokuyor..

Hatta ßi Tanesı '' Aman Yorum YapmayaLım Şimdi ßan Yerız'' Demiş..

AnLayın Artık Ne DenLı Taraf Tuttuqunu ßu HeLLdeviLLin..!!

Herseyi görmek istediğin gibi görüyorsun!!
Şimdi senin itirazın neye onu anLamadım!!
O gün sen banLanmayı haketmedin mi?

hüseyin kardeşimin her zaman yanındayım,bu forumda verdiği her karara gözüm kapaLı imzamı atarım..
sana geLince seni forumda ve msnde miLyonLarca kez uyardım..
ama gerçekten sen yokken bu forumda huzur var!
bizim hiç bi kastımız yok.. oLamaz da biz kimiz ki,biz moduz diye sizden bi farkımız mı var,3.kuLağımız,2.uzvumuz yok merak etme,bi tarafımız havada da değiL..

kim ne yapıyorsa cezasını aLır.. bunu biz keyfiyen yapmıyoruz.. bu forumun büyümesi adına biz burada görev aLmışsak,üye sayısını kırpmak istemeyiz..

Liseden Arkadas oLan ModLar Anında ßırßırını Savunmaya ßaşLadı... Senın ßurnun Havada oLmayaßıLır Yorumundan AnLaşıLıyor Ancak ßazıLarının ßurnu Havada..

Sizin Zaten Hiç ßi Zaman Kastınız oLmadı HakLısınız..!!! ßirisi Senın Tuttuqun Takımın ßoLumune GeLip oLay Çıkartsa Senın Tuttuqun Takıma Laf Atsa Sende ModLara ßıLdırsen Ancak ßan Yıyen Sen oLsan Senın O An ki Surat İfadenı Merak Ederdım..!!

Ben Her Zaman Derim !!
Herkes Kendi Takımının Konusuna Yorum Yapsın !!!
Benim Takımıma Laf ATıLınca Ben Küfrederek,Hakaret Ederek KarsıLık Vermiyorum !

Herkez BenLe Aynı Düşüncede OLsa KesKe !!!

Ama Sunuda SöyLicem ModLar Her Zaman Biraz Taraf TutmusLardır !
Bunu Kimse İnkar Edemez !

Ben kendim için konuşuyorum :
Benim haksızLık yaptığım yada usüLsüzLük yaptığım tek bir konu yada oLay göster bana bunu kanıtLa deki erce şu konuda şu oLayda Spor böLümünde haksızLık yaptı bunu kanıtLa ben bugün modLuğu bırakıp giderim.
Benim adımı oraya yazarken bana duyduğun kin iLe değiLde benim görevimi nasıL yaptığımLa iLgiLi düşünceLerinLe yazsan tamam dicem..!
Tekrar söyLüyorum kanıtLa benim spor böLümünde yaptığım tek bir haksızLığı kanıtLa tamamı ben bugün modLuğu bırakıp gidicem.
He sen benim adımı oraya yazmışşın yazmamışşın o kadarda önemLi değiL ama madem benim bunLarı yaptığımı düşünüyorsun kanıtLa :goz:
Ben kaç defa sizin böLümünüze girdim yazıLar yazdım uyarı oLarak miLLet bişey yazarsa bekLeyin ben yada diğer modLar oLmadı smodLar gerekeni yapar ben çoğu zaman sizin yazdıkLaınızı tahrik ediLerek yazdığınızı düşünerek sadece siLdim şikayet etmedim ve bunu her taraftar için yaptım.Ama siz her mevzuya baLıkLama daLdınız.KalKtınız geçende şikayet konusu açtınız buraya miLLet bizim böLüme geLiyor hakaret ediyor bizi tahrik ediyor diye mesajı attığının 5 dakika sonrası gittin Fener yada gaLatasaray böLümüne (böLümü tam oLarak hatırLıyamıcagım şimdi)oLmucak yazıLar yazdın bunuda buLup kanıtLamak o kadar zor değiLdir biLen biLir :goz:
Mademki başka insanLarı şikayet ediyorsun bizim böLümümüze geLip bunLarı bunLarı yapıyoLar diye şikayette buLunuyorsun o zaman önce kendi davranışLarına bak önce kendin bunu yapmamayı öğren ondan sonra hakLı konuma geçip şikayetini yap :goz:
Benim söyLücekLerim bunLardır ne mesajımı editLerim nede atıLan mesajLara bakıp bu konuyu ciddiye aLıp takip ederim.
Ama dediğim gibi benim haksızLık yaptığımı kanıtLa ben bırakıcam ;)
Hadi seLametLe
Ben bütün spor modLarının yaptığının aLtına imzamı atarım .

MozoLe Miяach;4400752' Alıntı:
Liseden Arkadas oLan ModLar Anında ßırßırını Savunmaya ßaşLadı... Senın ßurnun Havada oLmayaßıLır Yorumundan AnLaşıLıyor Ancak ßazıLarının ßurnu Havada..

Sizin Zaten Hiç ßi Zaman Kastınız oLmadı HakLısınız..!!! ßirisi Senın Tuttuqun Takımın ßoLumune GeLip oLay Çıkartsa Senın Tuttuqun Takıma Laf Atsa Sende ModLara ßıLdırsen Ancak ßan Yıyen Sen oLsan Senın O An ki Surat İfadenı Merak Ederdım..!!

ben bu forumdaki 2.günümde 3 günLük ban cezası aLmıştım.. =) o zamanLar ban cezası şimdiki gibi gramLa veriLmiyordu,o zaman yapıLsaydı bunLar eminim sınırsız ban cezası yerdin,sana ne diyorum hep bu forumda her renk var,düşüncemiz ne oLursa oLsun söyLedikLerimizi dikkatLice seçmeLiyiz,biz zaten bi yamuk gördüğümüzde emin oL hiç çekinmeden müdaheLe ediyoruz,kimden çekinicez ki..

hüseyin benim Liseden arkm,gerçek hayatta da en yakın arkadaşım,onunLa gurur duyuyorum,aramızda en son mod oLan kişi ama görevini en iyi şekiLde yapıyor..

MozoLe Miяach;4400752' Alıntı:

Sen en son sikayet basLıgına yazdın diyemi banLandın!!
Yapma mozoLe o gün boyunca senin 20 - 25 tane postunu siLdim!
Önüne geLene küfür ettin simdi yok sikayet basLıgına yazıp banLanınca
senin yüz ifadeni merak ederdim deme!!

Bizim banLama yetkimiz yok
SmodLara biLdiririz onLar banLar!!
Hem biz hemde smod banLanmaLı diyorsa. . .
O zmn banLanırsın!!
Demekki haksız yere yönetime biLdirmemişiz ki
onLarda banLamıs!!!

Mozole kardeşim, olayların birebir içinde olduğun için sen farkında değilsin ama çok hırçın bir tavır sergiliyorsun, belki kendince haklısın ama unutma ki forum kurallara göre yönetiliyor. Ben de fanatik Beşiktaş'lıyım ama keskin sirke küpüne zarar. Kendini bu kadar yıpratma. Çok takıyorsun. Boşver. Olayları biraz akışına bırakmayı dene. Forumda genel itibariyle iyi birisin. Bunu korumayı dene. Hakkında hayırlısı.

Ben kendim için konuşuyorum :
Benim haksızLık yaptığım yada usüLsüzLük yaptığım tek bir konu yada oLay göster bana bunu kanıtLa deki erce şu konuda şu oLayda Spor böLümünde haksızLık yaptı bunu kanıtLa ben bugün modLuğu bırakıp giderim.
Benim adımı oraya yazarken bana duyduğun kin iLe değiLde benim görevimi nasıL yaptığımLa iLgiLi düşünceLerinLe yazsan tamam dicem..!
Tekrar söyLüyorum kanıtLa benim spor böLümünde yaptığım tek bir haksızLığı kanıtLa tamamı ben bugün modLuğu bırakıp gidicem.
He sen benim adımı oraya yazmışşın yazmamışşın o kadarda önemLi değiL ama madem benim bunLarı yaptığımı düşünüyorsun kanıtLa :goz:
Ben kaç defa sizin böLümünüze girdim yazıLar yazdım uyarı oLarak miLLet bişey yazarsa bekLeyin ben yada diğer modLar oLmadı smodLar gerekeni yapar ben çoğu zaman sizin yazdıkLaınızı tahrik ediLerek yazdığınızı düşünerek sadece siLdim şikayet etmedim ve bunu her taraftar için yaptım.Ama siz her mevzuya baLıkLama daLdınız.KalKtınız geçende şikayet konusu açtınız buraya miLLet bizim böLüme geLiyor hakaret ediyor bizi tahrik ediyor diye mesajı attığının 5 dakika sonrası gittin Fener yada gaLatasaray böLümüne (böLümü tam oLarak hatırLıyamıcagım şimdi)oLmucak yazıLar yazdın bunuda buLup kanıtLamak o kadar zor değiLdir biLen biLir :goz:
Mademki başka insanLarı şikayet ediyorsun bizim böLümümüze geLip bunLarı bunLarı yapıyoLar diye şikayette buLunuyorsun o zaman önce kendi davranışLarına bak önce kendin bunu yapmamayı öğren ondan sonra hakLı konuma geçip şikayetini yap :goz:
Benim söyLücekLerim bunLardır ne mesajımı editLerim nede atıLan mesajLara bakıp bu konuyu ciddiye aLıp takip ederim.
Ama dediğim gibi benim haksızLık yaptığımı kanıtLa ben bırakıcam ;)
Hadi seLametLe
Ben bütün spor modLarının yaptığının aLtına imzamı atarım .

Erce Roman Yazmak KoLay.. ßeşiktaşın Saßit Şikayet ßoLumune Attıqın Şu Postu Neden SıLdın.. ??

Erce : ßen Varken Hıç ßi Zaman ßeşiktaşLı Mod GeLmicek..!! eLimden GeLeni Ardıma Koymıcam.. Herkez Emın oLsun....

Hadi ßu Tarz ßı Pm Atmadım De.. Gerçi Dersin Şaşırmam...

ßeşiktaş Düşmanı ModLar..Ne Kadar DuyquLandırıcı...

ben siLmedim onu o postunu.Pmden kastım sana attığım özeL mesaj ise atmadım oraya post attım haLada duruyor tekrar söyLüyorum o mesajını ben siLmedim.İnanmazsan resminide koyarım ama senin bu yaptığın komikLik için paintten ss aLmaya üşeniyorum.YazdıkLarıma cevap veremeyince Lafı güzeL çeviriyosun =)
KomikLeşme daha fazLa.Madem adımı yazdın hadi buL haksızLık yaptığım bir konu
kaLdıki onu neden yazdım biLiyormusun ?
Siz ondan 1 hafta önce faLan konu açmıştınız yine böyLe şikayet edip daha sonra Lafı bjkLi mod aLmaya getirdiniz .O yüzden dedim o cemiyet varya sizin hani her konuya baLıkLama daLıp hakaret eden.onLar için dedim ben varken geLemicek :goz:

Tabi Herkes Kendi BöLümüne Yorum Yapsın Ne Hoş.
Ama Yorum YapıLacak KonuLarı Mod ArkadaşLar mı Seçiyor?
M.Topuz BaşLığı Kapanmıştı Tekrar AçtıLar SağoLsun ArkadaşLar Aradan Yarım Saat Geçti/Geçmedi "Tartışma Çıkıyo Gidin Beğenmiyosanız Şikayet Edin" Dendi ve KapatıLdı.
Oysa ki Benim ve Diğer ArkadaşLarın BanLanma Sebebi Fenerbahçe BöLümündeki M.Topuz BaşLığıydı.
En Az 8-10 Kişi Kendi Arasında Tartıştı O BaşLık aLtında.
Lakin O BaşLık KapatıLmadı Bizimkisi KapatıLdı.
Benim DüşünceLerim FenerLi ArkadaşLarı Aynı ŞekiLde FenerLi ArkadaşLarın YorumLarı Beni Rahatsız Edecektir.
AteşLe Barut Yan Yana Durmaz DerLer Fakat Siz Bunu Yapmaya ÇaLıştınız.
Ben Forumda Yeni SayıLırım HeLLDeviL,eRCe,LaZiSH Pek Tanımam ArkadaşLarı TarafLı mı DeğiL mi de BiLmem.
Ama Şu Son oLayda HeLLDeviL Arkadaşımızın Hata Yaptığını Düşünüyorum.

konuyu msn ortamında tartışsak daha ii oLur sanırım..
iyi forumLar,daha mesaj atmayacağım konuya..

ben siLmedim onu o postunu.Pmden kastım sana attığım özeL mesaj ise atmadım oraya post attım haLada duruyor tekrar söyLüyorum o mesajını ben siLmedim.İnanmazsan resminide koyarım ama senin bu yaptığın komikLik için paintten ss aLmaya üşeniyorum.YazdıkLarıma cevap veremeyince Lafı güzeL çeviriyosun =)
KomikLeşme daha fazLa.Madem adımı yazdın hadi buL haksızLık yaptığım bir konu
kaLdıki onu neden yazdım biLiyormusun ?
Siz ondan 1 hafta önce faLan konu açmıştınız yine böyLe şikayet edip daha sonra Lafı bjkLi mod aLmaya getirdiniz .O yüzden dedim o cemiyet varya sizin hani her konuya baLıkLama daLıp hakaret eden.onLar için dedim ben varken geLemicek :goz:

ßen Varken ßeşiktaşLı Mod oLmayacak Diyen Sendın SEN.... ßu Kadar PanikLeme..!!

KonuLarımızı Kapatmak KoLay.. Hadı ßunu AcıkLa.. Smodmusun Sen Yoksa Forum Kurucusumu ?? NasıL Karar Verıyorsun ßeşiktaşLı ßırının Mod oLmayacaqına ??

~SiLenT ScЯeaM~;4400781' Alıntı:
Tabi Herkes Kendi BöLümüne Yorum Yapsın Ne Hoş.
Ama Yorum YapıLacak KonuLarı Mod ArkadaşLar mı Seçiyor?
M.Topuz BaşLığı Kapanmıştı Tekrar AçtıLar SağoLsun ArkadaşLar Aradan Yarım Saat Geçti/Geçmedi "Tartışma Çıkıyo Gidin Beğenmiyosanız Şikayet Edin" Dendi ve KapatıLdı.
Oysa ki Benim ve Diğer ArkadaşLarın BanLanma Sebebi Fenerbahçe BöLümündeki M.Topuz BaşLığıydı.
En Az 8-10 Kişi Kendi Arasında Tartıştı O BaşLık aLtında.
Lakin O BaşLık KapatıLmadı Bizimkisi KapatıLdı.
Benim DüşünceLerim FenerLi ArkadaşLarı Aynı ŞekiLde FenerLi ArkadaşLarın YorumLarı Beni Rahatsız Edecektir.
AteşLe Barut Yan Yana Durmaz DerLer Fakat Siz Bunu Yapmaya ÇaLıştınız.
Ben Forumda Yeni SayıLırım HeLLDeviL,eRCe,LaZiSH Pek Tanımam ArkadaşLarı TarafLı mı DeğiL mi de BiLmem.
Ama Şu Son oLayda HeLLDeviL Arkadaşımızın Hata Yaptığını Düşünüyorum.

İyide SiLent ;

Demekki bu forumda adam gibi tartışmayı Başaramıyoruz !
Taraftar DamarLarımız Ağır Basıyo Küfür Karıştırıyoruz !

Zaten bir Tartışma Çıkacağı BeLLi O Zaman Neden Post Atıyoruz ?

forumu ve böLümü dikkatLi takip ediyorum
şunu rahatLıkLa söyLeyebiLirim ki kimse sütten çıkmış ak kaşık değiL
forumdaki en sabırLı mod grubu spor böLümüdür
kimin neyi nasıL tahrik ettiği nasıL sözLer ve hitapLarda buLunduğu beLLidir zaten

SoηєR!uм;4400789' Alıntı:

İyide SiLent ;

Demekki bu forumda adam gibi tartışmayı Başaramıyoruz !
Taraftar DamarLarımız Ağır Basıyo Küfür Karıştırıyoruz !

Zaten bir Tartışma Çıkacağı BeLLi O Zaman Neden Post Atıyoruz ?

HakLısın En Gereksiz Konuda Tartışma ÇıkarabiLiyoruz MaLesef.
SinirLerimizede Her Zaman Hakim oLamıyoruz.
Ama KişiLer ve KurumLar Hakkında ki YorumLarımızı Bu Yüzden İçimize Atacak DeğiLiz.
Herkes Kendi BöLümünde DüşünceLerini DiLe GetirmeLi Bence.
ModLar Bu Konuda Biraz Daha DikkatLi oLmaLı.
Örneğin Lig BaşLayınca Maç Bittikden Sonra BaşLık KapatıLmasın Bırakın Herkes Yorumunu Yapsın RahatLasın (abartıya kaçmadan tabi ki) Ondan Sonra Bi Transfer Konusunda O Maç iLe iLgiLi Tartışma Çıkmaz.O Konu Orda Bitmiştir.

~SiLenT ScЯeaM~;4400799' Alıntı:
HakLısın En Gereksiz Konuda Tartışma ÇıkarabiLiyoruz MaLesef.
SinirLerimizede Her Zaman Hakim oLamıyoruz.
Ama KişiLer ve KurumLar Hakkında ki YorumLarımızı Bu Yüzden İçimize Atacak DeğiLiz.
Herkes Kendi BöLümünde DüşünceLerini DiLe GetirmeLi Bence.
ModLar Bu Konuda Biraz Daha DikkatLi oLmaLı.
Örneğin Lig MaçLarı Sırasında Maç Bittikden Sonra BaşLık KapatıLmasın Bırakın Herkes Yorumunu Yapsın RahatLasın (abartıya kaçmadan tabi ki) Ondan Sonra Bi Transfer Konusunda O Maç iLe iLgiLi Tartışma Çıkmasın.

MeseLa Ben Bjk yeniLdiği Zaman bi Post Atmıştım ;
" Gecmis oLsun Bjk Camiası " diye,
AsLında Kötü Niyetim Yoktu ama . ..
Vayy Efendim DaLgamı mı Geciyorsun ........ FaLan FiLan.
AbarttıLar da AbarttıLar.
PatLamaya Hazır Bomba Gibi..

Hersey Bazen çok yanLıs anLaşılıyo !
Bu Konuda KapanSın Burda . . .

Ne Tutkuysa Artık Bu İçimizdeki , Herseyi yanLıs AnLıyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri