ARtık BEdava Sms e Son Noktayı Koyuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0
BEdaVA SMS..ÜsteLik Kendi Cebinizden!!

EVet ARkadaşLAr Yanlış DuymadINIz..BEdava Sms..Üstelik Kendi Cep Telefonunuzdan..

Cep telefonundan bedava mesajlaşmak mümkün

Tawfik Dialer adlı bu yazılım, işletim sistemi olarak Symbian kullanan telefonlar üzerinde kullanılabiliyor. Çalışma mantığı oldukça basit: Gönderilecek mesaj mors alfabesine benzer bir şekilde kodlanıyor ve karşı telefona buna göre bir dizi çağrı bırakılıyor. Karşıdaki telefon da bu çağrıları tekrar harfe dönüştürüp kullanıcısına mesaj olarak sunuyor.

Sistemin çalışması için her iki telefonda da bu yazılımın yüklü ve çalışır durumda olması gerekiyor. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için de karşı tarafın gelen çağrılara cevap vermemesi veya meşgule düşürmemesi gerekiyor.

Ayrıca aranacak numaranın mutlaka +90535... şeklinde uluslarası formatta girilmesi gerekiyor. Telefon hiçbir şekilde açılmadığı için herhangi bir tarafa ücret yazmıyor ve kontör azalmıyor. Bu şekilde mesajın alınmasını bekleyecek kadar sabrınız varsa, maksimum 40 karakter sınırı ile istediğiniz kadar kısa mesaj gönderebilmeniz mümkün.

İndirmek ve kullanmaya başlamak için yapmanız gerekenler:

1.Wap destekli telefonunuzdan wap.GetJar.com adresine giderek, Quick Download seçeneği altından 5183 download kodunu kullanıp yazılımı cep telefonunuza indirin. (Önce bilgisayarıma indiririm oradan cep telefonuma transfer ederim diyorsanız, http://www.getjar.com/products/4164/TawfikDialer adresini de kullanabilirsiniz.)

2.Yazılım üzerindeki SetNumber seçeneğini kullanarak numaranızı girin

3.Mesaj yollanacak numarayı uluslararası formatta (+90535...) belirtin.

4.SetMessage seçeneği yardımıyla maksimum 40 karaktere kadar mesajınızı girin.

5.Send seçeneği seçin ve yollama işleminin tamamlanmasını bekleyin.

Eger YazıLımı indiremediyseniz Direk Download Linki

http://download2.getjar.com/downloads/web/pub/5183/TDIALER31.sis

Not:SAdece Nokia Serieleri içindir..

EE NErde YoruMLar...:angry

bi Deniyim bakıyim..Paylaşım için teşekkürLer......işime yarıycak inş

kardeşim 10 defa werildi bu konu ama olsun yinede emege satgı olsun die teş ediom

aragon47' Alıntı:
kardeşim 10 defa werildi bu konu ama olsun yinede emege satgı olsun die teş ediom

VErildiyse Link vER o zAman..Böyle VErildi DEyip durma...Daha bu programın 1 haftası olmuş..Burda VErildi diyen biri link verir..

İLgin İçin Tşkler ;)

Kardeş bu olayın titan gibi çoğalması gerekir anca o zaman işe yarar zaten coğu hatta bedava onca mesaj var Ama deniyecem Telefonuma bişi olursa iki elim yakanda bunu bil.. :)

ѕıƒıя∂σкυz' Alıntı:
Kardeş bu olayın titan gibi çoğalması gerekir anca o zaman işe yarar zaten coğu hatta bedava onca mesaj var Ama deniyecem Telefonuma bişi olursa iki elim yakanda bunu bil.. :)

Ok€..SEn dene..Bişi OLmaz..Eger OLursa O zaman YAkam senindir..:D

1sc0rp!tX arkadaş doğru söylüyor daha önce bunun benzei çok verildi saçmalamayı bırak link i niye istiyorun verldi diyorsak verildi sana yalan borcumuz yok .

ArkadaŞim Cepten Gİrdİm Ama BİŞey Çikmadi Tekrar Acikca Verebilirmisin Bosuna Kontorler Gitti

pccopat' Alıntı:
1sc0rp!tX arkadaş doğru söylüyor daha önce bunun benzei çok verildi saçmalamayı bırak link i niye istiyorun verldi diyorsak verildi sana yalan borcumuz yok .

NE diyosun ya bi şey anlamadım...NE BELli o programın BEnimkimden farklı oldugu..

r

Verildiyse Verildi Kardesim Sen Biliyosun Ben Gormemistim Herseye Muhalefet Olmanin Anlami Ne Adam Sizinle Bisey Paylasmak Istemis Sana Bi Zararimi Varda Konusuyon Kendin Cok Biliyon Ya

cenkkizil' Alıntı:
Verildiyse Verildi Kardesim Sen Biliyosun Ben Gormemistim Herseye Muhalefet Olmanin Anlami Ne Adam Sizinle Bisey Paylasmak Istemis Sana Bi Zararimi Varda Konusuyon Kendin Cok Biliyon Ya

bu sözlere yorum yok..TşkLEr..;)

Konu KApanmışTır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri