"Artık Beşiktaş'ta yokum"

Acemi Şef

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
629736_detay.jpg

Türkiye Kupası finali sonrası kameraların karşısına geçen Siyah-Beyazlılar'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, "Hedefimiz kupayı almak, Avrupa kupalarına katılmaktı. Sonuçta bunu başardık. Mutluyum. Benim için Beşiktaş'ta son maçımdı" dedi.

Maçla ilgili değerlendirmeler yaparak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bobo, "Zor bir maç oldu. Saha bizi yordu. Çimler kalkıyordu. Son dakikalarda beraberlikle maçı penaltıya götürdük. Kupayı almak ve gelecek yıl Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefliyorduk. Bunu başardık. Belediyespor maçları zaten zor geçiyor. Önemli olan bugün bu galibiyeti almaktı. Biz bunu başardık. Benim için bu, Beşiktaş'taki son maçım oldu. Sağlık nedeniyle" dedi.

Bobo, 'Beşiktaş'ta devam edecek misin?' sorusuna ise, "Daha şu ana kadar kulüp tarafından çağrılmadım. Önemli olan bu bizim için son maç buydu. Bu seneki hedefimizi bu yıl başarmış durumdayız. Önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'nı düşünmek. Ben her zaman Beşiktaş'ta kalmayı istediğimi söyledim. Ama şu ana kadar görüşme olmadı. Ben de bunu düşünmüyorum. Ligde iki maçımız kaldı. 5,5 yıldır buradayım. İyi şeyler yaptığıma inanıyorum. Bu benim için sondu" diye konuştu.

Misyonunu tamamladı. Dün çok kötü oynadı. Beden olarak sahadaydı ama beyni başka yerdeydi. Bu apaçık belli

Bize geLdiğinde henüz 18 yaşındaydı o bize biz ona çok şey kattık,herşeyden önce yaptıkLarı için teşekkürü borc biLiriz boboya..

YoLun açık oLsun kartaL seni ne biz unutacagız nede fener..

Çok Babasın Bobo YoLun Açık OLsun BaşarıLı OLursun İnşaaLLah.

en sevdiğim adam gitti ve neden diye sordum. umarım gittiğin yerde de başarılı olursun da silva bobo

Geri