artık aranızdan ayrılıyorum... vasiyetnamemdir...

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
SEVGİLİ hackhell ailesi , dostlarım VE kankilerim!..
BİR GÜN, MAİL BOMBASI VEYA BAŞKA BİR NEDENDEN ÖTÜRÜ
VEFAT EDERSEM, GERÇEKLEŞTİRİLMESİNİ ARZULADIĞIM HUSUSLAR ŞUNLARDIR:

1- BOĞAZDAKİ YALIMI VE GEOCİTİES'TEN ALMIŞ OLDUĞUM 20 MB'LİK WEB ALANIMI react0r a BIRAKIYORUM.

2- KÜÇÜKBAKKALKÖY'DEKİ ARSALARIMI VE 50 E-MAİL ADRESİMİ egeli_okiye BIRAKIYORUM.

3- KÖYDEKİ TARLALARIMI VE msn LİSTEMDEKİ kız ARKADAŞLARIMI evrene BIRAKIYORUM.

4- İÇERENKÖY'DEKİ DAİREMİ VE BİLGİSAYARIMDAKİ BOOKMARKIMI xfiles kardeşime BIRAKIYORUM.

5- ODAMDAKİ KÜTÜPHANEM İLE SESKARTIM VE HARDDİSKİMİ, sevencloves a BIRAKIYORUM.

6- KADIKÖY'DEKİ ARSAM İLE DOWNLOAD ETMEK İÇİN GÜNLERCE UĞRAŞTIĞIM WALLPAPER VE JAVA SCRİPTLERİMİ biricik aplam angela BIRAKIYORUM.

7- MONİTÖRÜMÜ KİMSEYE BIRAKMIYORUM BENİMLE GÖMÜN!

8- ADULT CD'LERİMİ DE KİMSEYE BIRAKMIYORUM, ONLARI DA BENİMLE GÖMÜN!

9- GEÇEN AY GELEN 60 MİLYON TL'LİK TELEFON FATURAMI, ÖLENE KADAR ÖDEYEMEMİŞSEM GECİKTİRMEDEN ÖDEYİN; GÖZÜM AÇIK GİTMESİN!..

10- ÖLDÜKTEN BİRKAÇ GÜN SONRA EĞER SİZ KULLANMAYACAKSANIZ; ZÜPERONLİNE, HORTNET, MAKBANKNET, ZİKSTİRNET, YAMUKBANKNET, ÇİŞBANKNET, VIZVIZNET SINIRSIZ İNTERNET ABONELEKLERİMİ İPTAL EDİN Kİ, GEREKSİZ YERE KREDİ KARTIMDAN PARA TAHSİL EDİP DURMASINLAR.

11- EMR-İ HAK VAKİ OLDUKTAN SONRA BÜTÜN GÜCÜNÜZLE GAYRET EDEREK, EN Bİ ZİRVE100'DEKİ HİTİMİ ARTTIRIN VE BENİ ZİRVEYE YERLEŞTİRİN. ARTTIRMAZSANIZ ÖBÜR DÜNYADA İKİ ELİM YAKANIZDADIR.

12- BENİ DEFNETMENİZDEN SONRA DİĞER TARAFTA İMKAN BULUR BULURMAZ DERHAL ONLİNE OLACAĞIM VE SİZLERLE BAĞLANTI KURMAYA ÇALIŞACAĞIM. BU YÜZDEN GECELERİ msn'De ONLİNE OLUN.

13- AZ ÖNCEKİ ŞIK GERÇEKLEŞİRSE, BENİ ARKADAŞ LİSTENİZE EKLEYİN, NANKÖRLÜK ETMEYİN.

14- SEVGİLİ dream , SAĞDA SOLDA CHAT YAPTIĞINI DUYMAYAYIM, YOKSA HORTLAR GELİRİM.

15- ifrit MÜTEMADİYEN BENİM RUHUMU ÇAĞIRMAYI DENEYİN: EY RUH GELDİNSE MAİL YOLLA DEYİN.

16- GELMİŞSEM BİLGİSAYARI BOŞALTIN.

17- BEN ÖLDÜKTEN SONRA WEB SAYFASI FİLAN ALIRSANIZ BANA DA LİNK VERİN. BOOKMARKINIZA EKLEYİN.

18- dark GÖZLERİM YAVAŞ YAVAŞ KAPANMAYA BAŞLADI, ÇABUK SÖYLEYİN BANA ŞU ANKİ, HİT DURUMUM NEDİR?

19- BİRAZ KENARA ÇEKİLİN ŞÖYLE, ÖLMEDEN ÖNCE SON BİR KEZ DAHA CHAT YAPMAK İSTİYORUM

20- AAH, ÖLÜYORUM GALİBA, ÇOK ÇABUK BANA MAİL GELMİŞ Mİ,solariz ÖĞRENİN DE BANA SÖYLEYİN.... KÜT!

heheheh korkmayın canım ancak öldükten sonra ayrılacak yoksa daha buralardayım :D

Eheuehueheu GuselDi :p ama bana mirasdan bişey yok :(

töbe töbe babacan ne iş? rüyanda rahmetliyi mi gördün? yapmayın olumm böyle şakalar. ölümle şaka mı olurmuş... mazallah muz kabuuna basarsın, döt üstü yere düşersin :p

ehuehue Chamfer bana 2-3 tane film bırak yeter :D

lem chamfer ayrılıyorum diye başlığı gördüm tam yazıcaktım ''ayrılırsan o zaman ben seni öldürürüm'' diye:)ama sonunu okudum kendi kendine ölünce ayrılıcakmışsın:)kardeşim hep beraberiz yazın güzeldi ama inşallah hiçbir zaman ayrılık olmaz;)

Ula chamfer dununu bile birakmadın ayıp valla :D

ula vallahi korktum ya gidiyorsun diye yüreğimize indirdin sonra sensiz ne yaparız hehee:D

bize bişey yoqmu:D

Chamfer senin gibi biri bir üstad mayrılsa çok büyük bir kayıp olurdu .
İyiki şakaymış .
:)
Ben avukat olsam bu vasiyeti saklardım . HH'de avukat varsa bunu alsın .
:D

Ehuehe :) Vasiyetname süperr olmuşş
yalllnııızzzzzz bişiiii varrr
Monitör ile cdleriii gömmeye gerek yok
sen rahat et o açıdaan
kargoylaa yollarıs sonra sana
muhaha

vay be o zaman sakın bize de borçlu adsl faturalarını bırakma :D:D

Geri