Arsenal'den Delgado için 6.4 milyon �

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun transfer edilmesini istedi. İngiliz kulübü, siyah-beyazlı futbolcu için 5 milyon pound'u (yaklaşık 6.4 milyon euro) gözden çıkardı.
51C2FFE0824C864C990D4E0Cb.jpg

Arsenal tacizi

Sözleşmesi 2009'da bitecek olan Arjantinli futbolcu için Arsenal, 5 milyon pound'u gözden çıkardı.

Beşiktaş'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, diğer yandan yabancı futbolcularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Beşiktaş'ta Bobo'nun ardından şimdi de Delgado'ya talip çıktı. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Guardian ile İtalyan spor internet sitesi goal. com'un haberine
göre Ada ekiplerinden Middlesbrough ve Everton'un ardından Arsenal da Matias Delgado'nun peşine düştü.

ÖNCELİK DEVLER LİGİ
Beşiktaş ile sözleşmesi 31 Mayıs 2009'da sona erecek olan 25 yaşındaki Delgado için Arsenal'in menajeri Arsene Wenger'in 5 milyon pound'u (6.4 milyon euro) gözden çıkardığı belirtildi. İspanyol ekipleri Valencia ve Villarreal'in de peşinde olduğu Arjantinli yıldızın, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamasından dolayı Londra temsilcisine sıcak baktığı iddia edildi​
kaynak fotomaç

baki gidiyo diyolar nihat geliyo diyolar delgado da yolcu diyolar ama icraat 0 yönetimin açıkladığı bir şey yok 1 nisanda geçti ama bu haberler ne =)

bonservisi bizde degil ülkerde ....güzel bir 10 numara alınacaksa gitsin ve beşiktaşımızın adını duyursun avrupada..

iyi adam kaliteli adam ama bizdeki gibi oynarsa arsenalde ancak top toplaıcılık yapar..zaten bize neoluyor ki mal ülkerin ister tutar ister satar

Arsene Wenger genc futbolcuları bulup onlarla iş yapıyo napsın delgadoyu

ülker satar bizde bakarıs :) basketbolcuların parasını öderler belki...

Yerini dolduracak bir oyuncu alınmadığı suretle keinlikle satılmaması gerekir. Delgado bir çok maçata Beşiktaşı sırtlamıştır. Biz ancak kaybettikten sonra bazı şeylerin değerini anlarız. Bence çok daha iyisi alınmadan Delgado'nun takımdan ayrılması hata olur.

ayakta duramaz delgado beyefendi yaa.. bize daha iyi bir oyunculazım ama tabi bu yönetim varken bundan iyisini de bulamayız. getiremezler beceriksizler

deLgado çok teknik bir futbolcu ancak tabirim caizse ''kız gißi'' oynuyor.. özellikle türkiye liğinde böle oynayan oyunculardan üst düzey bir werim beklemek biraz saçma ama bana göre delgado yapabileceğinin en iyisini yaptı.. gidersede hiç bir ßjk li arkasından olumsuz birşey söyLememeLi :goz:​

Arsenal beni güldürmeye devam ediyo.Gökhan Zan dan sonra şimdide Delgado.Ya bu adamların neyine para veriyosunuz.Gökhan Zan Defansın D sinden anlayan adam değil.Delgado koşmayan Oyuna hükmedemeyen oyunu kuramayan gol atamayan,yani nitelikli bir hücum oyuncusu değil arsenal böyle 3.sınıf oyuncularla neden ilgileniyo anlamadım.Gökhan Zan daha geçen haftaki maçta 1,75 lik alex e kafa vurduruyo.İngilterede ne yapacak akıllıysa o da gitmez.Hee rezil olmak istiyorsa onu bilmem.Ben bjk yerinde olsam delgado ve kazma gökhan böyle enayi takımların teklifleri karşısında hiç düşünmem üste para verip öyle satarım.

Nereye yahu Türk yapıp milli edecektik Tühh gitmese bari :D

Geri