Arsenal Arda'yı, Arda Arsenal'i istiyor!

Cαη

New member
Reaction score
0
Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan'ın ismi Ada'da anılmaya başlandı. Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Arda'nın sezon sonunda yuvadan uçabileceğini ve bu takımın da gençler topluluğu olan Arsenal olabileceğini söyledi..

71jm6v.jpg

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan sonunda yuvadn uçuyor mu? Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'a göre bu sorunun cevabı 'evet'. Bulut bir İngiliz sitesine yaptığı açıklamada Arda'nın önümüzdeki yaz satılabileceğini ve bu takımın da büyük bir ihtimalle Arsenal olacağını söyledi.

Bu sezon aldığı 10 Numaralı forma ve kaptanlık pazubandıyla bambaşka bir performans sergileyen Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç oyuncunun Galatasaray'daki son senesi olabileceğinin sinyallerini verdi.

İngiltere'de yayın yapan Sport.co.uk adlı siteye konuşan Bulut, "Bu dakikada herhangi bir takımla iletişim kurmadım. Bu yaz birçok takım kendisiyle ilgilendi. Ama başkan Arda'yı ne 50 ne de 100 milyon gelse bile satmayacağını açıkladı. Mart ayında Galatasaray'da seçimler olacak bu yüzden Arda'nın ocak ayında satılacağını düşünmüyorum. Ama temmuz ayı için aynı şeyi söyleyemem bana göre Arda'yı önümüzdeki yaz satmak isteyeceklerdir" dedi.

Arda'yla Avrupa devlerinin ilgilendiğini belirten Bulut, "İspanya, İtalya ve Almanya'dan teklifler var. Ama Arda'nın tercihi Premier Lig. Arsenal kendisiyle ilgileniyor ve Arda'nın da Arsene Wenger gibi gençlerle iyi anlaşan bir hocayla çalışmak istediği için tercihi Arsenal olacaktır" ifadelerini kullandı.​

Gitmez, gidemez, gitmemeli, .............................................................................. giderse gitsin be :)

aRDA nUN Gördüysen Her yerde Açıklamaları var. Hayatımı değiştiricek Fırsatları düşünmeden reddettim Die. Demek ki haber doğru. Çünkü Durduk yere böyle bi açıklama yapmazlar. Demek arsenal den fln teklifler geldi Paylaşım için saol ama arda gitmior reddetmiş ^^^

İngiltere'de haftada 3 Maç yapılıyor .
İki Günde Bir Maç yapıyorlar .
Arda daha 2 Maç üst üste koşamıyor
2. Maçın 20. Dk'sından sonra Arda kayıp .
Arsenal koş(A)mayan adamı ne yapsın ?

Biraz bizim Medyanın Şişirmesi gibi geldi yine bana .
Geçen Ayda Barça istiyor diyorlardı .
:durdurun

Neyse İnşallah Gider sene sonuda bizi İngiltere'de temsil eder .

kısacası galatasarayda kendini bundan daha fazla geliştiremez :glare:

Arsenalin ardayı istediği kesin değil.

Öyle birşey olursa düşünmeden gitsin bence.. kondisyon konusunu da dert etmeyin ona bakılırsa rusyadan
gelen arshavin ilk maçında ciğerlerim patlıyordu demişti..Kondisyon çalıştıktan sonra kazanılır..

Bi Kupa daha almadan gitmek yok. Alsın Avrupa'da bi kupa daha, ondan sonra kendisi için en iyisi neyse o olsun.

aynen katılıyorum :)

arda giderse hem kendisi icin hemde klup icin buyuk kayıp olur.

kendisi avrupanın üst düzey takımlarında ilk 11 de yer bulamaz bence.ornek olarak: chelsea,man utd,arsenal,inter,barcelona,real madrid,sevilla.

bu takımlar dısında ki bir takıma gitmesinin de anlamı yok bence.galatasarayda 10 numara ve kaptan, iyi de para alıyor.kurulu bir düzeni var.taraftarın sevgilisi. ben olsam bende gitmem

zaten abarttılar olayı utanmasalar bi chelsea kaldı onunda haberını yazıcaklar....chelsea ıstıyo dıye...bısı oldugu yok...

haberin doğruluğuyla ilgilenmiyorum..şahsi fikrim gitmesi yönünde..ve bu sadece arda için geçerli değil..

türk sporunda belli bir konuma gelmiş sporcuların avrupaya gitmesi taraftarıyım ben.. ki arda için bu sözü rahatlıkla kullanabilirim..

olaya duygusal bakmamak gerekir diye düşünüyorum..

düşünsenize avrupa liglerinde oynayan futbolcu sayımız bir elin parmaklarını geçmiyor..bu sayı neden daha fazla olmasın ki..

bi real madrid chelsea felen kaldı ınsallah onun haberınıde obur ay okuruz :D

Benide R.Madrid istiyor :D
Ardayı Aziz Yıldırımdan başkası istemedi... Asılsız haberlerden bıktık artık..

Bakıorm da mlsf Bazları (!) ÇEKEMİYOR ARDA yı . Çekemiyorsa Fb bölümüne pls

Geri