aRock'ci Teoman..!

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0

Rock'cı Teoman'ın Cok Sewdiqiniz(!) ParcaLarın OrjinaLLeri KimLere Aitmi$ Hadi Hep Beraber BakaLım..

[VIDEO]MYLTJ0kW_5o[/VIDEO]

euheuh vay şerefsiz vay yaaa iyi paylaşım zaten o alkolikten böyle parçaların çıkışı beni şaşırtıyordu...ama sadece teo ile sınırlı değil bu arakçılar....ülkemiz üretimden çok tüketim ve sömürmeden yana olduğundan çok kişiler var böle...özelikle klipler konusunda...dizi,yarışmalar vs hep alıntı...

akLıma caLıntı oLanLardan Biri Daha qeLdi

Sagopa Kajmer Distortion EP.. OrjinaLi 2Pac Hit Em Up (=

Sizinde akLına qeLen warsa Yazın (=

abi zaten sevmezdim karaktersizi tamda kendine yakışanı yapmış helal olsun hiç şaşırmadım...
paylaşımı yapan arkadaşada teşekkürler.

biliyodum daha önceden =)

paylşm için saol..

İLginç oLan bişey yok beLLiydi zaten (Ç)alıntı oLdukları teomanın kafası basmaz o kadar =)

deer bu arada Distortion bilgisi içinde ayrıca saol ...bi arkadaşla bu konuda ıddıaya girmiştim ben kazandım..teşekkürler =)

bÜtün Parçalarını Severek dinliyorum.. Dinlemeyede devam edicem :hadiordan
(Ç)aldıysa Bile İyiki çaLmış :hadiordan

Ellerine Saglik Lem Kurma Kollu Dedektif =))

Klon Üyelik Banned Pls.... =)))

müzik tınılarında "çalıntı" olmaz söz konusu sanat intihali en belirgin şekilde sadece edebiyatta mümkündür, teoman burdaki konuda bunu yani sözleri çalmış mı? hayır ama aslında çalmış :)
benim şu an aklımda metalicadan "dirty window" bölümünün aynen alınıp "tüm insanlara baktım kendi kirli camımdan..." demesidir. ben iyi bir teomanyağım çaldığı sözleri çok iyi bilirim türk edebiyatından da özellikle Mungan ve Süreya'dan bolca intihal yaptığını görürüz, yine de her zaman bir ayrıcalıktır Teo'nun o inanılmaz entel-kıro şarkılarını dinlemek.)

adama bar cıkışı sormuşlar ramazan ile ilgili görüşleriniz neler diye adam güzel bi ay pide fln war demiş =)

Geri