Armin Veh: 1.Belli 2.Kim

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Wolfsburg Teknik Direktörü Armin Veh, 21 Ekim tarihinde Beşiktaş'la oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'la zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Wolfsburg Teknik Direktörü Armin Veh, "21 Ekim'deki karşılaşma zorlu ve heyecanlı olacak. Biz seyircimiz önünde, kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Ancak şans her iki takım için de eşit" dedi.

"BEŞİKTAŞ İYİ BİR TAKIM"

Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu, geçen sezon iki kupa kaldırdığını vurgulayan Veh, "Beşiktaş geçen sene iki kupa aldı. Güçlü bir kadrosu olduğu kanısındayım. Beşiktaş'a saygı duyuyorum. İyi bir takımla oynayacağız. Hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Biz takım olarak maça hazır durumdayız" diye konuştu.

BİRİNCİ BELLİ, İKİNCİ KİM OLACAK

Mücadele ettikleri B Grubu'nda birinci takımın belli olduğunu, üç takımın ikincilik mücadelesi verdiğini ifade eden Armin Veh, "Manchester United bu gruptan birinci olarak çıkacak gibi görünüyor. Biz, Beşiktaş ve CSKA Moskova gruptan çıkacak ikinci takım olmak için mücadele edeceğiz. Bu üç takımda aynı düzeyde ve güçte takımlar" dedi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÇEKİNİYOR

Beşiktaş taraftarının takımına olan bağlılığıhı dile getiren Veh, "Almanya'da çok sayıda Türk var. Türklerin tuttukları takımlarına verdiği desteği biliyorum. Beşiktaş taraftarının takımlarına çok bağlı oldukların duydum. Maç boyunca inanılmaz destek veriyorlar. Bizim bu gruptan çıkabilmemiz için bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Çünkü İstanbul'da işimiz zor olacak. Türkiye'ye gideceğim için şimdiden heyecanlıyım. Çünkü maç için Türkiye'ye ilk kez gideceğim. İnönü Stadı'ndaki atmosferi göreceğim" şeklinde konuştu.

TÜM BİLETLER SATILDI

Wolfsburg VfL ile Beşiktaş, 21 Ekim'de Volkswagen Arena'da karşı karşıya gelecek. Bundesliga maçlarında 30 bin kişinin maç izlediği stadyumda Şampiyonlar Ligi maçında 26 bin kişi sahaya girebilecek. Wolfsburg-Beşiktaş maçının biletleri geçen hafta içinde satışa çıktı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre 26 bin biletin tamamı satıldı. Karşılaşma günü Wolfsburg'a yakın kentlerden taraftarların stadyuma rahat gidip gelebilmeleri için ekstra tren ve otobüs seferleri yapılacak.

Kaynak

Zor bi maç olacak.
Ama Kartalım bu defa avrupa da güldürecek yüzümüzü

Çıkın Sonuna Kadar Savaşın..Sizden Başka Bişey Istemıyoruz KartaLLarım..

aga bi düşmanlığım yok ama bu beşiktaşın hali ii değil kasım paşaya bile can çekişiyo hayırlısını diliyorum kardeşler

Geri