dEmOn_TR
New member
- Reaction score
- 0
s.a arkadaslar pc birden bire yavasladi hatta cook yavaslamaya basladi TASK-Manager i acinca performance ye baktim bir de ne gorum :durdurun CPU 100 de evet inanlimaz gibi CPU 100 de calisyor ve pc de harhangibir program calismiyor ram ortalama 510ile 752 arasinda durmadan yukselip dusuyor....virus oldugunu dusunerek bir format atiyim dedim (acemlik:saskin )format attiktan sonra pc normal halde basladi.taki disklerden bir tanesine girene kadar...Girdikten sonra pc de buyuk kasilmalar basladi tekrardan TASK-manager i acip baktim ve yine ayni sorun CPU100 de calisiyor Fakat dikkatimi ceken bir sey oldu
!!rose.exe!! bu exe yi sonlardir dediginde pc normal yasantisina devam etmeye basladi:biggrin fakat hangi sabit disk e girmeye calissam yine CPU 100e cikiyor ve buyuk takilmalar basliyor ve !!rose.exe!! adinda bir exe aciliyor.........Acil yardim ustalar...
!!rose.exe!! bu exe yi sonlardir dediginde pc normal yasantisina devam etmeye basladi:biggrin fakat hangi sabit disk e girmeye calissam yine CPU 100e cikiyor ve buyuk takilmalar basliyor ve !!rose.exe!! adinda bir exe aciliyor.........Acil yardim ustalar...