arkadaslar yardim edin nokia 3650 format sorunu var nasil

hasan12532

New member
Reaction score
0
ya arkadaslar bende 3650 var format attim yani *#7370# yaparak daha sonra hafiza kartim içinde oldugunda menüye girmiyor haf1za kartini çikarttigim zaman menüye giriyor nedeni ne olabilir simdiden sagolun bi yardimci olunuz:boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks:

hafıza kartını başka bişeye(tel kart okuyucu fotograf makinası vb.) takıp format at yada sadece system klasörünü(gizlidir gizli dosyaları göster de) sil yüklü programlardan oluyodur

telefon kapalıyken aynı anda *(yıldız) - 3 - arama tuşu ve telefon kapama tuşuna 15 saniye bas telefon açılıp kapanacak.böylece sorun çözülebilir.

Kart okuyucu kullanarak PC ye bağla sürücüye format de bu şekilde yapabilirsin yada "BioH@zarD" ın dediği gibi hafıza kartı girişli, format özellikli bir cihaz kullanabilirsin.. Bunların yerine hafıza kartı tanıtıcı programlar var onları yükleyip önce tanıtabilir ve kitlenmelerin önüne geçebilir sonra istersen formatlayabilirsin..

hepsinin dışında mmc kartını başka bi tel.e tak
örneğin siemens sx1
ordan formatlayabilirsin mmc kartı
ama yok bilgilerim gitmesin diosan
ordaki bütün bilgileri pc'ye çekmen lazım
başka bi tel yada kart okuyucu aracılığıyla

arkadaşlar bende ki bir başka alem
telefonu normal şekilde açmaya çalışıyorum
nokia çıkıyo
ama sonra tuş takımındaki ışıklar gdiyo ve nokia yazısı ekrandan siliniyo
tekrar geliyo
tekrar siliniyo tekrar geliyo 2kere daha yapıp tel komple kapanıyo
burdan aldığım format atma teknikleride işime yaramadı uyuz oldum atmayada kıyamıyorum aleti
varsa bir bilen sevinirim

Geri