arkadaslar sinir oldum

ofoking

New member
Reaction score
0
bilgisayar sürekli hata raporu gönder gönderme yazısı geliyor haliyle işler hep yarıda kalıyor ayıca antiviruste sürekli backdoor.generic.7kkd diye bir virüs bulup duruyor bir de bilgisayar acılırken activexdebugger32.exe diye bir problem veriyor sinir olmaya basladım bilgisayar performans sıfır oldu yanii anlayacaınız ne yapabilirim format demeyin format at at nereye kadar :vur

Swat_TR' Alıntı:
Kullandığın anti virüs programı nedir ?
backdoor.generic ;activexdebugger32.exe trojandı sanırım
doğru soru madem buluyor niye silmiyor bence nod32 kur bi daha tarat veya spywaredoctorla tarat
DRACULA Virüs Temizleyici V 3.0
işlevleri neler;
1-Bilgisayarımızda gereksiz depoLanan Temp ve Prefect
vb. dizinlerindeki gereksiz dosyaları temizler.
2-activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri
gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım
durumunu önceki haline getirir.
3-Programı kapatmadan simge durumuna küçültürseniz program görev çubuğuna yerleşir ve taşınabilir disk takıldığında activexdebugger32.exe virüsünü otomatik olarak tanıyabilir ve silebilir.
http://www.geocities.com/guvenlikmer...leyiciV3.0.zip

NOT: bu programın çalışması içi bilgisayarınzda .NET Framework 2.0 yüklü olmalıdır
http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

bende avg antivirus var ..dracula kurdum activexdebugger32.exe silindi simdi ama hala backdoor.generic7.kkd virusu var onu da temizleyeedim.arkadalar suraya bir acıklık getirelim virus programları virusları buluyor ama kesinlikle atm olarak yok etmiyor

dostum diğer arkadaşlarımın fikirlerine saygım var fakat symantec kurabilirsin (clint) olanını ve
hata raparonu gelin

Bilgisayarıma sağ tıkla + Özellikler de + gelmişe gel +en aşağıda hata bildirimi var ona tıkla ve karşına çıkan pencerede hatabildirimini devre dışı tikine tıkla ve tamamdır hata çıkmıcaktır bir daha

KnockOut' Alıntı:
dostum diğer arkadaşlarımın fikirlerine saygım var fakat symantec kurabilirsin (clint) olanını ve
hata raparonu gelin

Bilgisayarıma sağ tıkla + Özellikler de + gelmişe gel +en aşağıda hata bildirimi var ona tıkla ve karşına çıkan pencerede hatabildirimini devre dışı tikine tıkla ve tamamdır hata çıkmıcaktır bir daha

tesekkürler dostum symantec nasıl brıseydır bıraz bilgi verebilirmisin ayrıca su backdoor.generic7.kkd virusunu nasıl yok ederim

sana şimdi pm atacam tamam mı msn adresimi verecem oradan link verrim oké

Geri