arkadaslar kınayalım

arkadaşım adam bir şey yapmıyorki sadece başı boşluğun sorumsuzluğun bizim için unutulmaz bir yer olan yerin ''Atatürk ve Çanakkale Savaşları Araştırma merkezi '' kurmuşlar ancak web de hiç bir değişiklik olmadığından adamların hiç iş yapmadığından yakınıyor ahanda ben kopyaladım birazını

NE diye kınıyacağız biraz daha aç ya ben anlamadım yada ??

++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ +++++++

Çanakkale Savaşı ile ilgili Türkçe ve yabancı dillerdeki çalışmalar nerede bu sitede? Ya da, uluslararası platforma çıkardığınız belgeler? Ya Yurt dışı ve yurt içi üniversitelerle yapılmış bilimsel işbirliklerinin örnekleri??
+++++++ ++++++++++++++ +++++++++++ ++++++

Ne yazık ki, "Faaliyetler" sayfasında yer alan "Sempozyum ve Makaleler" bölümünün "85. Yılında Atatürk ve Çanakkale Savaşları Sempozyumu" başlığı altındaki sayfa bulunamıyor. Bu sayfanın durumu yaklaşık dört yıldır böyle... Her halde orada bu kadar zamandır unutulmuş olduğundandır... Çünkü, Çanakkale Savaşı'nın 85. yılı, bildiğiniz gibi 2000 yılıydı...

valla kınanmıycak gibi diğil yuhunuz yanı hatta çüşünüz yani

sato' Alıntı:
arkadaşım adam bir şey yapmıyorki sadece başı boşluğun sorumsuzluğun bizim için unutulmaz bir yer olan yerin ''Atatürk ve Çanakkale Savaşları Araştırma merkezi '' kurmuşlar ancak web de hiç bir değişiklik olmadığından adamların hiç iş yapmadığından yakınıyor ahanda ben kopyaladım birazını

NE diye kınıyacağız biraz daha aç ya ben anlamadım yada ??

++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ +++++++

...

arkadasım anlayan anladı

Geri