Arkadaslar Dua istiyorum

CaRteL

New member
Reaction score
0
Arkadaslar sizlerden dualarinizi bekliyorum final ahftasina giriyorum zor bi donem ve gercekten cok zorlaniyorum dualarinizi esirgemeyin

allah sınavı olanlara yardım ettin inş kazanırsınız dostlarım siz de bana dua edin oldumu

calısmak ısın maddı boyutu bırde manewı boyutu war bunun

sen calısacaksın sonra dua edeceksın

soylekı benım sadece dua ederek gecıtıgım sınawlar oldu unıversıtede

nasıl dıye sorarsanız oldu ıste 2-3 dersten gectım bu sekılde...

ama dedıgım gıbı once calısma sonra dua

ALLAH zihin açıklığı versin herkese.

arkadaslar hepinizdebn ALLAH razi olsun ben elimden galeni yapiyorum ben fiili duami yapiyorum yada yaptigimi zannediyorum ama bide manvi dua var tesekkur ederim benden baska sinavi olan herkeze ALLAH yardim etsin

Sen iyi çalış dostum.. Çalışmadıktan sonra ne kadar dua etsekte az ;)

sınavlar size öğretilenleri öğrenip öğrenmediğinizi sorgulamak için vardır
geçilmesi gereken bir engel değildir
bu nedenle sınava çalışmak geçmek için dua etmek yada kopya çekmek saçmalıktan ibarettir
gerçek olan tek şey sorgulanacağın konuyu öğrenmektir
konu ilgi alanına girmiyorsa yada sevmiyorsan konu hakkında sorgulanmayı kabullenmek kökten saçmalıktır

çalışmak fiili duadır birine veya kendine dua da manevi duadır biz önce fiili duamızı yapalım sonra manevi duamızı yapalım!!

by_ajan' Alıntı:
sınavlar size öğretilenleri öğrenip öğrenmediğinizi sorgulamak için vardır
geçilmesi gereken bir engel değildir
bu nedenle sınava çalışmak geçmek için dua etmek yada kopya çekmek saçmalıktan ibarettir
gerçek olan tek şey sorgulanacağın konuyu öğrenmektir
konu ilgi alanına girmiyorsa yada sevmiyorsan konu hakkında sorgulanmayı kabullenmek kökten saçmalıktır

Evet o yüzden kopya çekerek ders geçebiliyorsun .
:D

Allah herkese zihin açıklığı versin(banada) okunmuş pirinç lerinizi yanınıza almayı unutmayın :=D önce kalem,silgi Sona akıl sonaa pirinç..

CaRteL' Alıntı:
Arkadaslar sizlerden dualarinizi bekliyorum final ahftasina giriyorum zor bi donem ve gercekten cok zorlaniyorum dualarinizi esirgemeyin

camiye git, burdan medet umma :)

gecen hafta benım wıze haftamda bana dua eden olmadı :( yaw korkma acımıo bı anda gırıo cıkıo

Leke' Alıntı:
Evet o yüzden kopya çekerek ders geçebiliyorsun .
:D

sayın leke kardeş ülkemizde eğitim ezbercilik üzerine işliyor
eğitilenler (öğrenci demiyorum çünkü öğrenmiyorlar sadece eğitiliyorlar)
ya sınava yakın zamanda konuya çalışıp ezberliyor yada kopya gibi şeylere tenelzül ediyor
peki nasıl olması gerekir
bence konuyu öğrenmeliyiz
konuyu seviyorsak ve konu hakkında yeni bilgiler edinmek hoşumuza gidiyorsa zaten sorun yok
konuyu sevmiyorsak yada sıkıcı geliyorsa
o zaman konuya şöyle bakalım
"ben bu konuyu neden sevmiyorum?"
bu sorunun cevabını bulalım
bu sorunun cevabını bulmak için konuyu öğrenmemiz gerekiyor
bu da kişiye zor geliyorsa
hiç kimse kusura bakmasın kendisini tanımayan birinin ne sınava girmeye ne o diplomayı almaya ne de aslına bakarsanız yaşaması bile saçma geliyor
diploma sahibi olmak kişinin gelişmiş eğitimli yada bilgili olduğu anlamına geliyor
ama ne yazık ki diploma sahibi kimse kendini tanımaktan hacizken ne kadar gelişmiş ne kadar eğitimli ne kadar biligili olur ki ????

saygılar arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..Dua ederek geçiliyormu bari ..:)

Geri