..::arkadaslar coq acıl yardım sorun msn::..

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaslar msn min kişisel ileti paylasın yerine bir nick yazıodum...buu rekli yapım dedim ve renkli nick ı yazınca benim msn dondu...2gündür acılmıo sorun war dio...hata raporu:
126439f.png

ve1ysg.png

arkadaslar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım...

sorunun senin nick değişiminden kaynaklandığını sanmıyorum
önceki akşam ben de onlarca kez denememe rağmen aynı hatayı alıp girememiştim msnye
msnden kaynaklanan genel bir sorundu bu; ama ertesi gün girebildim, şimdi de girebiliyorum
senin 2 gündür girememen düşündürücü :saskin

internetten gördüğüm bilgiye göre msn de bölgesel sorunlar varmış ama bu live den değil türk telekomdan kaynaklıyomuş
özellikle istanbul daki kullanıcılar sistemlerinde hiç bi değişiklik yapmadan beklesin yazıyodu
ve live in domainlerine ulaşılamıyomuş

qardesım plus yuklumu ?

war...msn plus..ve toplu oturum acmada war....

arkadaslar su dökümana bi göz atın ben netten buldum walla işe yaradı...msn me kavustum donunda...

Oncelikle gorunmez dosyalari gorunur yapicksin

c://Documents and Settings/<windows kullanii adin>/Contacts/

burdan msn adresinin olduu klasoru sil

sonra;

C:\Documents and Settings\<Windows kullanici adin>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\<msn adresin>

burda real ve shadow dosyalarinida sil. Sonra msn adresine girebilirsin

googlede o hata kodunu arattır yada hellboy_726 ya sor

Hata Kodu 80004005 : Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

Bu hatayı alıyorsanız, Windows Live Messenger ürününün 8.0.792 veya daha yeni sürümüne sahip olduğunuzu doğrulayın.

En son Windows Live Messenger sürümüne sahip olduğunuzu doğruladıktan sonra da bu hatayı almaya devam ederseniz:

Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirin

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin.
3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın.
4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.

Kişi Önbelleği klasörünüzü silin

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
2. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
3. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasörü içindeki tüm dosyaları silin.
4. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
5. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin.
6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.

Geri