Arkadaslar cok komik ama Internet Explorer'u çökertmenin en kolay yolu bulundu!!!

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar cok komik ama Internet Explorer'u çökertmenin en kolay yolu bulundu!!!

Unlu Guvenlik acıkları sitesi Securityfocus.com'a atılan bir mesajda
Internet Explorer'u çökertmenin inanılmaz derecede basit bir yolu acıklandı:
Tek yapmanız gereken en basıt ve temel web tasarım dılı olan düz HTML kodunun biraz çarpıtılmış halini bir sayfaya yerleştirmek, bahsi geçen kod ise şundan ibaret:

--------

<html>
<form>
<input type crash>
</form>
</html>

--------

Eğer bu kodun bulunduğu sayfayı IE'den açmak isterseniz
"Unhandled exception in iexplore.exe (SHLWAPI.DLL):
0xC0000005: Access
Violation" şeklindeki hatayı alıyorsunuz ve IE çöküyor : )

Eğer kendiniz nasıl olduğunu görmek isterseniz
Notepad'e kodu yapıştırıp
*.htm olarak kaydedip üstüne tıklamanız yeterli : )

Diger bir komik durum ise kullandıgım Norton Antivirus 2005 bu dosyayı acmama izin vermeden Trojan/Horse olarak gorup sanki çok onemlı bır vırusmus gıbı once karantinaya alıp sonrada cop kutusuna atması.
alıntıdır
ayrıca explorer kullanmanızı önermem:)

type crash :) sanki eggy geldi bana bu olay

Dosya Kayboldu..!Norton Sildi Herhalde..!

bi tür hile işte eggy derler

peki bunu başkasını etkilemek için nasıl kullanabiliriz??

valla arkadaşlar o kadarını bilemiyorum hack bölümüne bi sorun benden bu kadar valla :)
çökerse explorer i yeniden kurunca düzeliyo:)

eeee tek kek benmiyim hh'de denedim ama bi poh olmadı zaten html taglerinden bole bisey beklemek saflık ya nese bişey olmuyo arkadaslar eggy muhahahahah

Arkadaşlar Benim Bu Komuyu Açmam Sadece Bilginiz Olmasi Için Ve Daha Dikkatli Olmaniz Için Söz Konusu Bu Kodlarin Kullanilmasi Değil Konuyu Saptirmayin Lütfen

Hata Raporu Gonderimmi dedi Gonder dedim neyse gondermiyim dedi kaLdı =)

arkadaşım neyden bahsediyosun ne hata raporu ne yaptında hata mesajı geldi
biginize müneccim değilim:)

millet bizi böyle bilgilerndirmese hiçbişeyden haberimiz olmuyacakbu forum sitelerini seviyorum o yüzden
sağolasın maverick kardeş :)

çökme mökme hiç birşey yok ben denedim kapatdım virüs programı açtım saçmalıktan ibaret başka birşey yok

beyler kanıtlanmış bişi bende mi sorun var yapabildiğim için bu remsn açıklanmış bişi
daha dikkatli

valla ben yaptım olmadı bea

mavercik sen konuyu saptırmışsın dediğin olayı herhalde intertenete 1 2 sene takılanda biliyodur sen buna yeni olay mı diyon ne diyim msn hotmail hesabını açarken orda haberler var onalara üye oL yada ben sana haberleri gönderirim

ya gördüğün gibi bilmeyenler varmış ayrıca madem biliyodun sen verseydin ama sen bizden çok bilgilisin böle bilgilerle ilgilenmiyosun biliyorum.....

Geri