Arkadaslar Cok acil Yardım Laptop hakkında

nonstopwow

New member
Reaction score
0
arkadaslar laptopum da su sorun var makıneyı acıyorum en son yapılandırma ayarlarında calıstır dıyorum xp yazısı gelıyo alltakı doluyo ve sonra mavı ekran makıne kapanıyo guvenlı modda da aynı olay oluyor abim virus girmis olabilir dedi xp cd sini takıp yenıden calıstırdım ama cd yi yemıo ne yapmam lazım kesın bi cozum onerebilirmisiniz? laptopbun cdleri yok taktıgım xp baska bi bilgisayarın cok acil lutfen laptop baskasının laptop sony marka sata hic bi sekılde xp cd si yemıo

Virüs girmiş olabilir dedim ama şu ayrıntıda var, kasıtlı sys yada ntldr silinmiş olabilir.
Ben içinden çıkamadım...
Madness nerdesin...

İşletim sistemi çökmüş arkadaş.. Format atmaktan başka bir çare olamaz ki...

abi xp cdsini takıyorum gormuyo sormuyo format atılsımmı diye

işin zor be dostum system cd'si ile repair yada system backup almak lazım :s elinde xp cd si warsa format falan atmayı dene :S

http://www.hackhell.com/hut-program...jinal-xp-sp3-tr-|guncel|-|sata-amp-raid|.html

Muhtemelen hard disc sata ve sana sata raid yüklü bir xp cd sine ihtiyacın var.. Üssteki linkten satalı xp indirmeni tavsiye ederim. Kurulumda sorun yaşamazsın. Xp yi lisanslama konusunda sorun yaşarsan konuya yazdığında hemen çaresini buluruz.. Bilgisayarının driver larını zaten kendi sitesinden kolayca bulursun. Bulamazsan haber verdiğinde murlaka yardımımız olacaktır..

Geri