Arkadaslar C sürücüsü nü es gecip D yi nasıl acabiliriz?

marten1907

New member
Reaction score
0
arkadaslar cok acil durumum var iki tane harddiskim var biri 80 digeri 120gb sata şimdi 80 lik de xp vardı 120lik bosta idi 80 gb lik sorun oldugu için bende 120 gb ye xp yi kurdum D sürücüsü oluyor... 80 gb a format attım onada xp yi kurdum ama benim tüm prolarım oyunlarım hepsi 120 lik de bir türlü acamadım 120 gb D sürücüsünü bana bi yol gösterirmisiniz lütfen anakartım epox Npa3j nforce4 bios dan C nin Yüklü oldugu harddiski kaldırdım yine olmuyor

120GB HDD i Primery(öncelikli) Görmesini saglayabilirsin. Diğer HDD de Secondary(İkincil) Bunun için de Anakart üzerindeki IDE leri kontrol eder, açılışı da 120GB HDDe verirsin. >Sanırım çözülür. Kolay gelsin

blue_crazy nin dedii olur ya da bi tane cd den baslayan xp ler warya bul onlardan mini pe , bart pe gibi werildi forumda ordan ac pc ni c de boot.ini i ac orda ki dosyadan ayarla tabi anlıosan yoksa pc i hiç açamassın

Bende Blue_Crazy'e kaıLıorum. Benimde Yapıcaqım Yol o oLurdu...

sdc hdd yi deiştirmen belki yetmeyebilir boot bolumunu 80 gb lık olan hdd ye yazdıysa sorun olucaktır. 80 gb olan hdd i once sök sdc 120 gb lık olan olsn makinada ve onunLa başlatmayı dene olmazsa boot obur diske yazılmısh demektir winxp nin bootable cd lerinden birini tak repair yaptırmayı dene snrm kayıpsız sorunu cozersn ama ben profesyonelim diosan ark.ların dediği gibi boot.ini vs. editlemesiyLe de sorunu aşabilirsin ama en temiz yol snrm repair etmeq

hiç kasma direl disk özelliklerinden önce c yi değiştir e yap sonra d yi c yap okidir

Geri