Arkadaslar bir sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kapl@n

New member
Reaction score
0
Yeni başlayanlar bölümünde sabit başlıkta bulunan film nasıl indirilir, yüklenir, ekran görüntüsü nasıl alınır gibi sorunlar ! adını taşıyan konunun içindeki hackhelle ait linklerde bilglendirme mesejı alıyorum sorun nedir acaba ? bir ilgilenirseniz sevinirim

aldıgım mesaj aynen şöyle

Bilgilendirme Mesajı
Kapl@n, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor. Asagidaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1,Baska bir Üyenin yazmis oldugu Mesaji degistirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2,Mesaj yazmak istediyseniz eger Üyeliginiz yasaklanmis yada Üyeliginizin aktiflestirilmesi gerekebilir.

Buyrun linki burda

LİNK

Page not found

sanirim sorun sistemden kanyaklaniyor. verdigin linkte simdi de page not found diyor

eet bazı yerlere üyelerin izni yoq...

eet bazı yerlere üyelerin izni yoq...

yeni başlayanlar&yardım bolumunde sabit başlıkta bulunan film nasıl indirilir, yüklenir, ekran görüntüsü nasıl alınır gibi sorunlar ! bu konun içindeki caps nasıl alınır veya hackhelle ait diger linklerde hata veriyo

yeni başlayanlar&yardım konuları yeni başlayanlara veya bilmedigimiz bir konuda bilgi almak için degilmi biz buradaki konularada giremiyeceksek nasıl öğrencez sorarım size

yukarda vermiş oldugum link az once acııyodu kontrol etmiştim ama şimdi 404 vermeye başlamış :D bende bi sorun var galiba yardım pls

Linki tekrardan düzeltim ilglenirsen sevinirm yeni başlayanlar& yardım bölümü varya orda sabit başlık altında bulunan film nasıl indirilir, yüklenir, ekran görüntüsü nasıl alınır gibi sorunlar ! diye bir konu var orayı acıyorum sonra orda bulunan nasıl ekran görüntüsü alabiliriz diye bir başlık var orayı tıklıyom ve bilgilendirme mesajı alıyorum

Son olarak soyle bir hatada gozume carptı biz linkleri verdigimizde dedigin gibi hackhelle ait olmayan uzantıda veriyo anlamış degilim nasıl oluyo.Spi0n arkadasımızda şikayet bolumunde link vermiş ve onların uzantısıda farklı gördüğün gibi ters giden bişeler var gibi

şikayet bölümündeki oguz12345 nickli arkadasda bi sorun dile getirmiş Hackhell Upload Area - Programları tıklattığımda (Bilgisayar-Programlar açılıyor. ) diye

Dün gece yapılan database calışmasıyla bir ilgisi olabilirmi ?

ben diyom size dimi :D dunku calısmadan beri bişeler var ama anlamış degilim :D:D

walla ben firefox'tan giriyorum bi sorun yasamadım uzantısı konu ismi olan linkleri acmıyor bilgilendirme mesajı cıkıyor.. explorer'danda denedim sorun yok.. sanırım düzeldi sitede hızlandı sunucu calısmasından kaynaklandıqını düsünüyorum.. biraz sabredersek sorun kalmayacaktır

7xneij4.jpg

Buyrunuz =) Böyle bişey çıkıyor..

Tıkladıqım linkte aşağıda..

7x9bdb7.jpg

evet sanki site hızlandı gibi ama şimdi gidip baktım benim sorun devam ediyo bikac gün beklicem eger sorunum daha devam ederse size soylerim cvp için tesekkurler.

rica etsem biri bana yeni başlayanlar& yardım bölümündeki sabit başlık altında bulunan film nasıl indirilir, yüklenir, ekran görüntüsü nasıl alınır gibi sorunlar ! diye bir konu var ordan ekran görüntüsü nasıl alabiliriz diye bir başlık var onun linkini alıp burdan bana verebilirmi? Ordaki konuyu okumam lazımda bide boyle denicem gircekmi diye
:help:help

7xneij4.jpg

Buyrunuz =) Böyle bişey çıkıyor..

Tıkladıqım linkte aşağıda..

7x9bdb7.jpg

aynen benim sorunumda o linkte oluyo oradaki linkleri tıkladıgımda protype arkadasımdaki gibi bir mesaj alıyom

arada bi bendede oluo...

Çalışma olduğu sırada hatlar karışmış olmalı =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri