magic_life
New member
- Reaction score
- 0
bir arkadasa mod luk verdim ancak arkadasın açtığı konuların hepsi admin onayından geçmek zorunda kalıyor.
ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. bunu nasıl düzenleriz?
sadee mod olunca yapıyor aynı kişiyi super mod yaptım sorun çıkmadı.
ancak mod olunca mesaj editörü gelişmiş olunca admin onayından geçmesi gerekiyor.
standart yapıncada eleman konu açamıyor saçma salak birşey oldu ama ?
lütfen çok acele yardım
yeni konu girince bu yazı çıkıyor..
Thank you for posting! You will now be taken to your post. If the administrator has selected to moderate all posts in this forum, you will be taken back to the forum and your post will be displayed presently. If you opted to post a poll, you will now be allowed to do so.
bu kullanıcı mod olunca bu sorunu veriyor ancak super mod olduğunda herhangi bi sorun olmuyor bunu nasıl hallederiz?
ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. bunu nasıl düzenleriz?
sadee mod olunca yapıyor aynı kişiyi super mod yaptım sorun çıkmadı.
ancak mod olunca mesaj editörü gelişmiş olunca admin onayından geçmesi gerekiyor.
standart yapıncada eleman konu açamıyor saçma salak birşey oldu ama ?
lütfen çok acele yardım
yeni konu girince bu yazı çıkıyor..
Thank you for posting! You will now be taken to your post. If the administrator has selected to moderate all posts in this forum, you will be taken back to the forum and your post will be displayed presently. If you opted to post a poll, you will now be allowed to do so.
bu kullanıcı mod olunca bu sorunu veriyor ancak super mod olduğunda herhangi bi sorun olmuyor bunu nasıl hallederiz?