Arkadaslar Acil ATI Mobility Radeon X1400 driver lasım

poseidon35

New member
Reaction score
0
Arkadaslar vistadan xp ye döndüm ve ATI Mobility Radeon X1400 up to 512MB Hypermemory with 128 MB bir ekran kartım var ama eski driveri kabul etmiyor. yani bana bu ekran kartının xp driveri lasım yardım ederseniz sewinirim.

teşekkürler...

timiçun kardeş bu diğer arkadaşın aynı sorunu bende de war werdiğin linkdekini indirdim ama olmadı.600 kb lık bişeysi yanlışmı indirdim acaba yardımcı olurmusun. şimdiden teşekürler.

atinin sitesinde vardır.. yoksa kellemi keserim.. ama oraya bakmadınızki dimi!

aynı sorun bendede var.yukluyorum ama bu yazılımı maalesef yukluyemıyoruz dıyor.

bende de ayni aroun var olmuyor hicbiri umudu kestim

arkadaslar www.ati.com 'a tikliyoruz, daha sonra alttaki support kismina tikliyoruz ve karsimiza driver' lerin bulndugu sayfa geliyor,

buradan isletim sistemimizi secip, sagtarfa geciyoruz, buradan da radeon mobility secegini isaretliyoruz,
daha sonra ati mobility radeon 1400 secenegini tikliyoruz, ve go diyoruz

karsimiza driver sayfasi geldi,

burada ise Catalyst Software Suite yazan yere tiklayip driverimiz indiriyoruz,

ben arkadasa gore anlattim sizin ekran kartiniz ne ise onu indirin

gerisi size kalmis

kolay gelsin

beyler atinin sitesinde arkadasin dedigi gibi denedim olmadi deli olacam dellin kendi sitesinden indirdim onu da kabul etmedi baska bisi lazim yoksa deli olcam laptobu balkondan asagi atmak istemiyorum acil yardim :S

arkadaşlar abuk subuk birşeyler diyorsunuz da kimse de birşey anlamıyor bakmadan etmeden insanları meşkul etmeyin
o sitede laptoplar için olan driverler için laptop üretici firmayı yönlendiriyor
iş olsun diye hem milleti meşkul etmeyin hemde sırf hit yükselsin diye yazmayın bu ne ya

kardeş bilsem yardım ederim ama bilmiorum ama :(

arkadaşlar şu anda bnde aynı sorunu yaşıyorum driver ile donanım uyuşmuyo halleden varsa yazsın lütfen

Geri