arkadaslar acıl yardım nokia 5310 ıcın

mustafcon

New member
Reaction score
0
bende 5310 nokıa telefon var ama bır turlu program atamıyorum sıs dosyalı programları donanım desteklemıyor dıyır normal ama ben handı uzantılı programları yukleyecegım sımdıde n tesekkurler

Oyunlar için .jar uzantılı java ve temalar için .nht uzantılı programlar yüklersin..

benımde bı sorunum var bugun telefonu update ettım fakat telefon ingilizce türkçe nasıl yapıcam?

benımde bı sorunum var bugun telefonu update ettım fakat telefon ingilizce türkçe nasıl yapıcam?

İnternette nokia'nın bununla ilgili programı var.Onu indirmen gerekli.Google'dan ararsan çıkar..Tam hatırlamıyorum ama birşeyindir diye bir sitede vardı herhalde

valla arkadasım aynı sey benimde basıma geldi. İngilice olduğuna göre nokia update programın var ayrıca nemesis service suite programına ihityacın var bu program ile 5310 xpress music tr product key(0546966) bu kodu telefona yazdırcaksın dahas sonra önceden yaptıklarını tekrar yapcaksın .

ya arkadaslar bnm de 5310 tlf var ama bn bu siteden oyun atamıom atmıo napam ki

bnde nss yüklü ama kafayı yicem artık yaa acıom scan diom eror veriıo ya

bilader bndede var bn menmunum sitede iyice araesan oyun bulursun ve .jar usantılı bu telefon

Geri