arkadaslaarr yardımm bunu bilenn kimse yokmuu????

yaramazcocuk35

New member
Reaction score
0
yaaa arkadaslarr size biişiii sormak istiioyurruumm benimm hdd nfts olarak biçimmlii we bunun sayesinnde dosyalarıı sifrelemee özelliğii warrr warr herhagi birr dosyaya sağ click\özellikler\gelişmiş\veriyi korumak için sifrele diee bii özeliikk warr her neysee işte benm d dekii dosyalrımaaa bunuu yaptıım iştee sora bu dosyalrıı normalee cewirmedenn c ye format atıımm vee simmdii o dosyalara eriişemiiyorumm lüütfenn bana bii çözüm yoluu önerinnnn

1. bu tür bir soruya daha önce de cevap verdik. araştırsaydın bulurdun.
2. sorunlar için sabit başlık var demekten klavyelerimiz eskidi.

Neyse yapabileceğin tek bir şey war o da dosyalarının içerisinde bir private key bulmak. key nedir sen bunu göremezsin. ama key warsa ELCOMSOFT: Advanced EFS Data Recovery adlı program verilerini kurtarabilir, ki sanmıyorum c diskini formatladığın için.

yada Active@ File Recovery programı bazen daha iyi sonuç vermekte.

Eğer bu programlar işe yaramazsa dosyaların üzerine bir bardak soğuk su. maalesef ki bunun çaresi yok. Ama NSA ya gönderirsen sanırım sadece onlar çözebilir. o da belki. NSA : Amerikan ulusal güvenlik ajansı :s

microsoft ntfs cryption teknolojisinin kırılamazlığı tescillidir.

cript ettiğin bir dosyaya format attıysan yeniden ulaşman imkansızdır arkadaşım.aynı dosyayı başka bir partitiona taşıdığında bile açamazsın.

Sen onlara güle güle dersen ii olur...

cewaplarr iiçiinn saollun beyleerr amaa sizzdenn ii bii haberr beklerrdimm geneeede eyww...:(

Format atmadan önce hangi kullancı ile şifrelediysen onunla şifrelemeyi kaldırman gerikiyordu. Başka kullanıcı ile bile olmaz hangi kullancı ile şifrelediysen. Üzgünüm ama artık o dosyalarını açamazsın benim bildiğim kadar.

o dosyalara erişebilmen için sahipliğini alacaksın arkadaşım
önce o dosyanın üzerinde sağ tıklayıp paylaşıma gireceksin izinlerden everyone yani herkesi işaretliyeceksin sonra uygula tamam deyip cıkacaksın.tekrar girdiğinde dosyaya erişebilirsin

bu anlattigimin efs sistemi ile bir alakasi yokmus basima gelince anladim.arkadaslarin soyledigi advanced efs data recovery programini indirdim onunla deniyorum tabi bide crackini bulsaydim iyi olacakti 3.0 versiyonunun cracki elinde olanvarsa kamu yararina buraya koyarsa sevinirim thanks.

bu arada soguk suyumda masa ustunde gittikce isiniyor daha fazla isinmadan icsem iyi olacak galiba:)

Geri