Arkadaslık Sistesi Php

arkadaşlar ben kontrol ettim tr desteği yok ama paypal ile ilgili birşeyler var çözemedim en iyisi yaptırın birtane ugraşmayın bunlarla

yaptıracak olan burda scrıpt arayacagına bastırır parayı yaptırır zaten :D tr dıl destegı sorun dııl tr ye cevırıp burda paylasırdım ama paypal varsa ben yokum o ıste :D

Lovely tesekkurler.Baya Calısıyorsun Ellerıne emegıne saglık.

arkadaşlar ben indiremedim dosyayı direkt anasayfaya yönleniyor. elinde olanlar paylaşırsa sevinirim. ayrıca sitesinde türkçe dil desteği var

evet ilk mesajım hayırlı ugurlu olsun ...
benim de dating scriptleri içerisinde free olarak dağıtılanlar içerisinde en beğendiğim scriptlerden birisidir phpizabi tr dil dosyasını indirdikten sonra türkçeye cevriliyor ayrıca script i kullanmak için hostunuzun ioncube eklentisinin bulması gerekiyor eğer hostunuz bu eklentiyi desteklemiyor ise boşuna yüklemeyin yada yükleyin hosting servis sağlayıcınıza bu eklentiyi kurdurun
script in özelliklerini bildiğim kadarı ile şöyle sıralayabilriim
*öncelikle ilk üye olan kişi admin yetkisine sahip oluyor
*ayrı bir admin panel giriş bölümü var [ ilk üye olanın sayfasında gözüküyor ]
*üye yaratma seçeneği var [ gold - silver vs.. ] tabi bu üyeliklere istediğiniz yetkiyi de verebilirsiniz..
* paypal seçeneği var ancak bu seçeneği kaldırıp basit bir form mail düzenleyip forma mail ile bilgileri alabilirsiniz..
* irc server a gerek kalmadan kendi içerisinde sohbet edilebilecek sohbet odaları mevcut
* forumları var
* kendi profilinizi en kimler incelemiş bunları görebiliyorsunuz
ve sayamadıpım birçok özellik phpizabi script'inin içerisinde mevcut kurun deneyin diyorum..
vede aranıza hoşgeldim :)
saygılar sevgiler hürmetler :p

hoşgedin aramıza :)

hoşgördüm umarım paylaşım iyi olur ve çıkarsız paylaşımlı bir köprü kurabiliriz..

ya ben download linkini bulamadım buraya direk yazabilirmisiniz veya rapid e felan atarsanız çok memnum olurum

teşşekürler TR desteği var bu arada beyler...

Saol Kardes Ellerİne Saglik GÜzel Bİr Programm

azrrail' Alıntı:
teşşekürler TR desteği var bu arada beyler...

selam dost tr desteğini ben bulamadım yardımcı olurmusun arkadşaım şimdiden tşk..ederim

arkadaşlar durum biraz karışık..
denildiği gibi sitenin kendi adresinde zaten tr dil desteği var ancak bu dil dosyası daha önce verilen versiyonlara göre cevrildiği için yeni versiyonlar için eksik bir dil dosyası görevini görüyor aşağıda vereceğim link te dil dosyasını bulabilirsiniz
birde şu durum var cevirede kelime kelime ceviri oldugu için bir cümlenin anlamını tam olarak düzgün bir şekilde yansıtmayabiliyor onun için benim size tavsiyem "her kelimenin sitenin nerede olduğunu / geçtiğini bulun ve hangi analam gelebilecek anlamını kendiniz cevirin "
yada kendi bildiğinizi yapın :)

http://rapidshare.de/files/11812394/TR-language_pack.zip.html

arkadaşlar dosyayı ftp ye attım ama kuramadım install uzantısını bilen varmı???:eek:

arkadaslar regıster sayfası acılmıyor turkce eklentı ekledım admın bolumune gırmeden

admın bolumune gırmeden turkce yapamıyacazmı bırde regıster sayfası acılmıyor yardım

register.registerda hata var. phpizabi.net ten downloads dan tüm yamalarını yapın.
bu arada script ioncube ve curl istiyor haberiniz olsn

Geri