ArkadasimOlurmusun.Com (PHP) [200 YTL Değerinde]

dostpartner

New member
Reaction score
0
Arkadaşım eksik tabi sql dan bazı tablolar çıkarılmış ama çıkan tablolar bu site debulunan yuhhu.com scriptinde var onları onun sqlndan eksik olan tabloları alarak tamamlıyabilirsin....

okan78' Alıntı:
Arkadaşım eksik tabi sql dan bazı tablolar çıkarılmış ama çıkan tablolar bu site debulunan yuhhu.com scriptinde var onları onun sqlndan eksik olan tabloları alarak tamamlıyabilirsin....
waybeeee ne yöntem ama sağol dostum bakalım bii....

eksil sql burası sanırım

CREATE TABLE resim (
id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
iid int(10) default NULL,
resim varchar(40) default NULL,
durum int(1) default NULL,
onay int(1) default NULL,
PRIMARY KEY (id),
UNIQUE KEY id (id),
KEY id_2 (id)
) ;

bunu eklediginizde düzelecektir ama üye olayında sorun var?

Yeni üyelik açılmıyor nasıl yapılacak o ? yazarsanız sevinirim

üyelik o kadar sorun değil ama sitede şöyle bi açık var forumları html ve bbcode lere izin veriyor. birisi gelip istediği gibi yönleyebilir. eğer bu açığı düzeltebilecek varsa 80630 un scripty var elimde onu düzeltebilirse veririm. sağlamdır hiç bir eksiği yokdur. ama dediğim gibi açık açıktır =)

abi bu kadar fırsatçı olmayalım o dedigin şey düztilir düzeltilmesine ama boyle isteyince olmuyor.

halen calisdiramadim... neyapdim ne etdim olmadi yardim ekecek kimse yokmu... yahhu.com kurdum o caliyor.. eksikleri tamamlim dedim ama.. arkadasimOlurmusun.com sql dekileri birisini bile yükleyemiyorum... bana sql yoliyacak biri varmi aramizda :( cagresizimm...

evet usta yaaa .... bunu bu yapak bi kac kisi toplanipda.... bizede yazik oliyor dene dene kafayi yicez sonunda... adminlerden birileri yokmu burda... yardim edecek.... büsürü anliyan var herkez kendi isine bakiyor... bizim gibilerede yardim edin... sizde dünden bügüne php ci olmadiniz sizde böyleydiniz.. yarim edinki sizede yardim edilsin.... ben ellimden geleni yapdim olmadi... sade ben olsam yapamayan neyse derim ben anlamiyorum ama sade ben degilim baska bordlardada aynisi.. kimse vardim etmiyor.. yok email vermek yasak yok su.. onu yazana kadar 2-3 fikir verebilirdin abi... ama neyse... bakalim simdi ne olacak..

olmiyorsa bu script kapatin silin gitsin.... olmiyan scripter gibi sade bu olsa.. olmiyanlari silin yada kapatin.... bizim gibi garibanlari yormayin...

ama emege saygi vermeyi unutmayin...

saygilarla....

yardim

arkadaslar gelin su isi bitirelim nedersiniz

bencede... toplanak bi kac kisi MSNde... halledelim... lütfen ama ya.. canimi sikdi bu ama...

bana katilmak isteyenler

[email protected]

kayit etsin...

saygilarla

ben kurmasina kurdumda... sadece üyelik calismiyor yardim ederseniz sizlerle paylasacagim...

www.forumturkiyem.com/arkadas
veya
www.forumturkiyem.com/askim

kurdum üyelik hatasi var ....

üsteki emailden haledelimki cabuk yapak...

saygilarla

ben kurmayi basardim deniye deniye,... sadece üyelik olmiyor bana yardim edin az kaldi .. sizlerle paylasagima söz veriyorum....

arkadaslar ne oldu ya yapabilen yokmu surda yaaa mod lara sesleniyorum kardes ler ozaman kpatin su basligi ya kimse yardim etmiyecekse bu neee

arkadaslar lınk uçmuş elinde olan tekrar upload edebilirmi ??????

Dostum konu başlığı taaaaa2006 dan kalma illa bulmak istiyorsan bu linke bak bi istersen :blush:

arkadaşlar var ise elinde bu script upload eder mi ?

Geri