Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cernObiL

New member
Reaction score
0
Şimdi kısaca anlaatayım. Adresim www.webariza.net site + forum açtım. sitede güncel video - yazılı - dersler vereceğim. ayrıca download bölümüne ekleme dosyalar yapıyorum templates kısmında favoti temaları veriyorum. web tasarım hizmeti veriyorum sitedeki tasarım falan bana ait. İlk başta bunu yorumlamanızı istiyorum tasarımımda ne gibi eksikler war. forum u hazır kurdum asp de yaygın olarak kullanılan forum olan web wiz i kurdum değiştireceğim ama biraz bekliyorum. türkçe karakterlerini bazılarını desteklemiyor bu da kötü bir görüntü çıkartıyor. site açılalı 2. gün oLdu. sadece video dersler kısmı boş onu da kendim yapıyorum. forum a üye olanlarada şimdiden teşekkür ediyorum:) söliceklerim bu kadar

www.webariza.net

www.webariza.net/forum/forum/default.asp

gorunum ıslev mukemmele benzıo ılerde gelecegım

bunun tasarımı elmas günes olmasın sakın :eek:

sitedeki indirilen programlarda virus var

Dark_Angel' Alıntı:
bunun tasarımı elmas günes olmasın sakın :eek:

nasıl anlamadım tam olarak. tasarım ı sıfırdan kendim tasarladım kafama göre yani hazır templatesi örnek almadım yada oynama yapmadım sade bişey yapmaya calıştım. hazex tamam baıyorum. direk linklerini vermiştim de virüslüler i kaldırırım yada yenilerim yorumlar için sağolun arkadaslar.

Prowl biliyorum iki gün oldu da sitenin herseyi bitmedi o küçük bi ayrıntı yani bazıları özümden kacıyor ama hemen ekliyorum sağol yorumun için.

valla bana hıc vırus denk gelmedı ne hıkmetse gayet guzel sıte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri