Arkadaşlar yeni bi arabaya ihtiyaç var

ozgali

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar kız arkadaşıma yeni bi araba alıcam ama 25.000 YTL civarında bi araba olmalı çünkü fazla para veremiyorum dizel ve otomatik vites olsun istiyo sizce ne alabilirm bi yardımcı olurmusunuz

sen bu kafayla araba değil ev de alırsın yakında..

işi bilen biri olarak sonunu çok iyi görebiliyorum : )

Kusura bakmada kız arkadaşıma araba alacam diye konu açman

bence görgüsüzlüktür :)

BEN SADECE GÖRGÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARI DİYORUM
YUH BE KARDEŞİM O KADAR PARAM OLSA BURAYA MI DANIŞIRIM GİDER YERİNDE GÖRÜRÜM. HAYRET BİŞEY YA!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Kardeşim neden olayı çarpıtıyosunuz ben anlamıyorum? Arkadaş iyi niyetle yazmış buraya. Kendi almayacak belki arabayı? Kız arkadaşı verecek parasını da o erkek olduğu için araştırıyor olabilir? Adamın işi gücü yok hava atmak için tanımadığı insanlara mı yazacak? tööbe tööbe... Bizim hoşgörümüze nooldu acaba millet olarak? Neyse olayı farklı boyuta taşımayalım.
Kardeş sen en iyisi www.sahibinden.com veya www.arabam.com adreslerinden birine gir. "Detaylı arama"da istediğin özellikleri yaz (mesela fiyat aralığı , otomatik vites , yakıt cinsi , model gibi) O zaman aşağı yukarı nasıl birşey alabileceğin meydana çıkar. Tavsiyem Honda civic Jazz. Rahatlıkla 2005 model bir otomatik vites düşük kilometreli jazz bulabilirsin. Hem yüksek , şık , kullanması kolay , park ederken sorun yaşamaz , tam bayan arabası , hem de sorunsuzdur. Bas gaza gitsin , bakım zamanı yağını değiştir serviste ve kaputu açmadan yıllarca kullan. Satarken de değerinde satılır zarar etmezsin. İstersen ben sana bulabilirim netten uygunbir kaç seçenek. Saygılar...

kız olsaydım senn kız arkadaşın olmak isterdim :) bence hacı murat ya da traktör falan al kızlar bunlara dayanamaz sevginiz katlanır :p

arkadaşlar herşey için tşk ederim ama beni yanlış anlamışsınız bazı arkadaşlar arabayı kızın üstüne falan yapma diyo arkadaşlar ben bi kıza araba alıyorsam sonunu da düşünürüm sandığınız kadar salak biri değilim neyse bazı arkadaşlarda gerçekten yardımcı oldular onlara da tşk ediyorum diğerlerine de dicek bişi yok ne desem boş

Selam dostum,
Bende 2002 Honda Civic 1.6 IES var. 46 bin kilometrede, sigara içilmemiş, darbesiz, bal köpüğü renkli, otomatik vites. Haa, bir de "doktordan temiz" Sahibinden.com'da 23.5 ilan var. Hackhell'lilere 22.ooo'e bırakıcam. Görmek isterseniz araba İstanbul, Bahçeşehir'de. İlgilenen olursa fotoğraf ta gönderebilirim. Saygılarımla..

Geri