arkadaşlar yardımmm ttnet ile ilqili..

reklamsız

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar p.tesi qünü mecburen sınırsıza qeçicem qidicem telekoma ne kadar sürede qeçer sınırsıza.. ay başında mı qeçer.. ay başında qeçmezse msle ayın ortasında qeçerse kotalı tarife parasınıda ödeyecekmiyim ilk ay lütfen cvpp boşuna para vermeylm ttnete zaten çok verdik boşuna..

kardeş müşteri hizmetlerini ara sor sana anlatacak. Ben öyle yapmıştım, ama şuan hatırlamıyorum nasıl ödeme yapmıştım :D

Kardeşim ben 14 haziran günü başvuru yaptım sınırsız için akşamı geldim telefon ettim bilgi aldım 24 saat içerisinde geçebilirsiniz dendi ertesi akşam tekrar aradım tarifeniz yenilenmiştir rahatıkla kullanabilirsiniz dedi ceyhun denen ş.refsiz...Haziran ayı faturam 82 lira tuttu yani şunu diyeceğim başvuru yaptığın ayın bitmesini bekle kesinlikle adam öyle dedi diye kotanı aşma bak 82 lira fatura ödedim...

ben geçeli 3 ay oldu anlatıyım sana ;
Ayın 14 ünde ttnet in sitesinden sınırzıa geçtim ve telefonla arayıp onay aldım sınırsız olduğuna dair.Böylece tarife değişiklği oldu.Onay aldıktan sonra adslini sınırız olarak kullanıyorsun.
şimdi ayın 14üne kadar olan kısım kotalı 14ünden 30una kadar olan kısım kotasız olarak ücretlendiriliyor.
Mesela 4 gb kotalı ayda 26 lira ise onu 30 a böl 14 ile çarp sınırısz içinde aynısı geçerli sonuçları topla faturanın ne kadar olacağını bulabilirsin.Bir de ayın 14üne kadar kotayı aşmışsan faturanın üstüne eklenir.
Ben 14ünde geçiş yaptım o yüzden böyle anlattım ;)
Hadi kolay gelsin
not: ayın ilk günü veya son günü geçmeni tavsiye ederim

zebani relax internet bölümünü qörmedim şu anda. ttnet'e sinir oldum alt tarafı bi anlayış nese saol.

dostum aynı işi bende yaptım haziranın ilk haftası sınırsıza geçtim banada müraacat ettiğin günden itibaren sınırsıza geçtiğimi söylediler ama o ay çift tarife oluyor (müraacat tarihi öncesi kotalı sonrası sınırsız) ayın 1. günü geçmeye bak benim gibi 72 tl fatura ödeme

saolun herkese arkadaşlar allah sevdiqinze kavuştursun amin seslerini duyuyorum :D harbi saolun zaten buqne kadar çok ttnete boşuna verdk artık qına qeldi.

Geri