Derdimi nasıl anlatacam bılmıyorum arkadaşlar ama şöle bi anlatmaya çalişim bilgisayarımda xp sp2 kuruluydu ve gecenlerde format atmak ıstedım cd yı taktım C yi sectım Biçimlendir dedim ve formatlama sırasında %27 lerde durdu ve bi dosyayı okuyamadı dıye hata verdi (windosun kurlumunda deil daha baslarda C yi Biçimlendirirken) sonra yıne taktım tekrar baslattım hata verdi yine .tam format atamadım bılgisayarı açtıgmda windows doğal olarak windows baslamadı bendede vista ultimate cdsi vardı bende onu kurdum...şu an hiç bi sorun yok sadece ara sıra sık deil yani bılgissayarı başlatığımda ilk seferde acamıyo.. bide ekranı ayarlayamıyorum simgeler cok büyük küçültemiyorum.
neyse soruma gelim arkadaşalr ilerde vistanın cokme gıbı bı durumu olabilirmi format tam olarak atılmadığından bide bilgi isstiyorum vistayı kurmadan önce sp2 den format atsam ve windows xp yi yuklemesine izin vermeden cıkarsam cdyi ve vista cd sini takıp yüklesem olurmu?
olmaz diyosanız ben nasıl hem format atıp hemde vistayı yüklücem acaba????
neyse soruma gelim arkadaşalr ilerde vistanın cokme gıbı bı durumu olabilirmi format tam olarak atılmadığından bide bilgi isstiyorum vistayı kurmadan önce sp2 den format atsam ve windows xp yi yuklemesine izin vermeden cıkarsam cdyi ve vista cd sini takıp yüklesem olurmu?
olmaz diyosanız ben nasıl hem format atıp hemde vistayı yüklücem acaba????