arkadaşlar yardım çok acil lazım (bana bi hızır lazım)

ported

New member
Reaction score
0
internet sayfasını açtığımda
Güvenlik ayarı düzeyiniz bilgisayarınızı tehlikeye atıyor diyor ayarları neye çevirirsem çevriyim hep kendini aynı şekle sokuyor virüs taraması yaptım bişi çıkmadı

eğer bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın durum gerçekten kötü:vur:vur:vur:vur:vur

aha hızır gibi geldim bak şimdi explorer a sağ tıkla ordan özelliklere gir acılan kutucuklarda güvenliği tıkla seç ve ordan varsayılan düzey kutucuğunu sec ve tamam a bas işallah tamam olur bunla olmassa mozilla öneririm olsa bile mozilla kur süper bi tarayıcı bence

internet sayfasını açtığımda
Güvenlik ayarı düzeyiniz bilgisayarınızı tehlikeye atıyor diyor ayarları neye çevirirsem çevriyim hep kendini aynı şekle sokuyor virüs taraması yaptım bişi çıkmadı

eğer bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın durum gerçekten kötü:vur:vur:vur:vur:vur

"Güvenlik ayarı düzeyiniz bilgisayarınızı tehlikeye atıyor"

Bu iletiyi, bazı güvenlik ayarlarının önerilen düzeyin altında olması nedeniyle alıyorsunuz. Varsayılan olarak, Internet Explorer bilgisayarınıza bilginiz veya izniniz dışında kötü amaçlı veya istenmeyen yazılım yüklemeye çalışan web sitelerinden koruyan en az düzeyde ayarlara sahiptir.

Hangi ayarların önerilen düzeylerin altında olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Önerilen düzeylerde olmayan güvenlik ayarlarını görmek için aşağıdaki adımları izleyin:

Internet Explorer güvenlik ayarlarını görüntülemek için

1.

Başlat düğmesi ve ardından Internet Explorer'ı tıklatarak Internet Explorer'ı açın.
2.

Araçlar düğmesini ve ardından Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
3.

Güvenlik sekmesini tıklatın.
4.

Internet simgesini ve ardından Özel düzey'i tıklatın.

Önerilen düzeylerde olmayan ayarlar kırmızıyla vurgulanır.

GetOpenContent.aspx

Geri