Arkadaşlar yarıdm ederseniz sevinirim

muratakgul

New member
Reaction score
0
masaustunde programların simgeleri var ya o simgeler gozukmuyo onun yerine windowsun penceresi gozukuyo mesela Office 2007 de kaydettğim dosyalarda windows penceresi gibi acaba virus mu vardır. ..... ama sanmıyorum virus olduğunu

masaustunden bir caps koyarmısın buraya. net olarak gorsun herkes.

[eger simgelere tıkladıgında sorunsuz acılıyorsa tıkladıgın program/klasor/dosya vs] tema paketleriyle ugrasmıs olabilir misin son zamanlarda? yani pcye tema paketleri/programları yukledin mi?

bu sorun ortaya cikmadan once en son yukledigin temayı komple kaldırıp normal calısan bir temaya gecmeni oneririm. duzelip duzelmeyecegi konusunda bir fikrim yok cunku bazıları ne yapsan duzelmiyor.

cogu tema programı/paketi cogu zaman mutlaka biseyleri bozuyor. [ben de cok denerim teamaları] kullanıcaksan sadece windowblinds kullanmalısın bi o hicbir soruna neden olmuyor.

Eğer sorun çok ciddiyse Bıos ayarlarını sıfırla Derim...

sorun ondan kaynaklandıgını sanmıyorum [zaten bizzatihi microsoftla anlasmalı tek tema markası o] istersen emin olmak icin kaldırıp kontrol et ama bunu yapmadan once soruna yol acabilecek baska bir sey varsa aklına gelen onu kaldır. ben yıllardır windowblinds kullanırım hic dedigin gibi sorunla karsılasmadım.

istersen [eger kullanmıyorsan] sana windowblinds in ICON PACKAGER programını gonderiyim, o tum iconları istediklerinle degistirebiliyor muhtemelen sorunu da duzeltir

kardeş bişe sorcam Office 2007 de cd yi taktın mı direk yukleme yapıyo onarmak için ne yapabilirm biliyomusun yardımların için çok saol

walla hayal meyal hatırlıyorum oyle biseyler yukleme penceresinden sonra devam dedigin zaman bi sure sonra yuklu officeyi farkedip bi secenek penceresi acıyordu galiba ama dedigim gibi tam olarak hatırlamıyorum kesin bilen birinin cevabını beklesen daha iyi olur.

Geri