arkadaşlar yıl başında ne pilanlıyorsunuz

KarDe$h CaFe'De YiZ Ne YaPALiM YaDa PArTiYe GiDiCCez.

la ben öğrenci adamım izmirde ben ne yapayım cebimde 5 kuruş yok
ben ne yapacam abilerim

bira al ic yada paran hıc yoksa sarap al :) hımm baktın o da olmadı benı davet et alkol kapıp geliim ;)

yılbaşında TV de Victoria's Secret defilesi varmış onu izliycem :cool:

defilede Angelina Lima,Heidi Klum,Tyra Banks,Ana Beatriz olunca eve kapanıp bunu izlemek düşer bize de :D

geCen yıLda wardı mukemmeldı o defıle ;)

aLın SewgiLinizi Saßaha kadar eyLenin.. (; ßen Öle yapmai pLanLıyOrum.. (; Saßaha kadar kayınwaLide`den izin aLmı$ız..Aman SaßahLar OLmasın :D

kaçırmışız geçen seneyi bari bu sene eve kapanalım geçen seneki yılbaşı gece 1.30 da yeni yıla girdikten tam 1 buçuk saat sonra yani annemler evi basmıştı :(

hımm bastı ddıgıne göre durum baya kötüydü heralde :p

valla bende öğrenciyim arkadaş gitcem ama 30 unda ankarada kızılay regancy hotel de partimiz var 15ytl :D gelmek isterseniz :D buyrun

karde$ ßiz i$ten guCden ßa$ımızı kaLdırıpda ßi yere qidemeiz.. anCak ßÖle ßi tatiLLerde )): heLe yıLßa$ı ßi geLse.. saßah`a kadar :D aLLah ße ßıde kurßan ßayramı war Offf.. ne güseL .

daha belli deil ya napacagmz...guya ewde parti werecektik...offf bu sene ole gorunmuor kımse snwlardan bıraraya gelemıor...uyuz oldm...

izmir daki kardeşlerimizi Bostanlı Voice ' e Bekliorum... :alkol:

arkadaşlar (qyner sen hariç :D)

bence victoria's secret defilesini kaçıran hata eder yapmayın etmeyin :)

evde kalın aileden de + puan alın 1 taşla 2 kuş hesabı

FLeTCh' Alıntı:
arkadaşlar (qyner sen hariç :D)

bence victoria's secret defilesini kaçıran hata eder yapmayın etmeyin :)

evde kalın aileden de + puan alın 1 taşla 2 kuş hesabı
ahaahaa.... :mad: :mad: dowerım seni he....terbiyesiz...oturda baska plan yap sen...

nıye olm o ıccamasırları kızlar baksın da alsın dıye nası adamsın yaw :)

konuya değişik bi yaklaşım da sadece onu izlemek için evde oturmasın di mi :)

ewde oturmak istemiorm saten...ispiyoncu sende kız arkadasınla seyredersn artık sorun yoksa...

her yıl başı içkiden anlamıyoz ki hangi yıla giriyoz :)

qyner' Alıntı:
ewde oturmak istemiorm saten...ispiyoncu sende kız arkadasınla seyredersn artık sorun yoksa...
ben senden yanayım hayretsın haa... Kız arkadasım o dedıgıNden ayrıldım ;) bakalım artık 2 tane yengenız war ama hangısıyle naaparım bılemem .. izmire gidicem ben büyük ihtimal..

CAptain : olm ben gelıcemde 5 kurus para harcamam bak sen cagırıoN !!!

Geri