arkadaşlar xp prom cortladı bi yardım ya lisans sorunu

alper1973

New member
Reaction score
0
artık ne güncelleme ne medya 11 ne bişi hiçbişi kalmadı ne yapacaz bir el atında şu kamyonu kaldıralım acilll lütfen açayım biraz xp prof artık ne güncelliyor birçok özelliğinide kullandırtmıyor hergün birazdağa özellikleri kapanıyor mesela geri yükleme yaptırmıyor dosya ve klosörleri arama yaptırmıyor medyayı hiç açtırmıyor bunun gibi bi el atın arkadaşlar acilll vallaha. elalem çalışıyor biz bakalımmı yani şimdiden teşekkürler hepiniz varolun allah ellerinize aklınıza bir zeval vermesin.

sorunu biraz daha açarsan, cortlama oolayına kamyonla son veriris:D

güzel bi sorun ama bunun gerçekten tek çözümü format atmandır başka bi çözüm yolu yok

KardeŞİm İlgİne TeŞekkÜr Ederİm Ama Zaten Format Attiktan Sonra BaŞima Ne Geldİyse O YÜzden Geldİ Bunun Bİr BaŞka ÇÖzÜmÜ Olmali Sİzede Tavsİyem Bu Saatten Sonra Format Atan Yandi Herİfler İŞİ BaŞtan Bİtİrİyor Formattan Sonra BİrdaĞa Orjİnal Yaptirmiyorlar Ne Denedİysem Olmadi Buradakİ BÜtÜn Forumlari Tektek Denedİm Aaaa Olmuyo Kendİ Zekamla BİŞİler Yapayim Dedİm Aaa Yİne Olmuyo Adamlar İyİ Kİlİtledİler Valla Ama Bİz TÜrk Mİlletİ Akillidir Zekİdİr ÇaliŞkandir Buluruz Bİr YÖntemİnİ Ama İnaniyormkİ Şuan Bİlgİsayar Kullanicilarinin En BÜyÜk Sorunu Bu Olacak Buna Bİr ÇÖzÜm Bulmaliyiz Hep Beraber

He Bİde ArkadaŞlar Bana Dİyeceksİnİzkİ KardeŞİm Bu Kadar UĞraŞma Ver Parayi Yap Lİsansli Evet Ama Bu İŞİn Kolay Tarafi Param Var Allaha ŞÜkÜr Ama Bu Adamlara Para Vermek Bana Acaİppp Koyuyoooo Kusura Bakmayin He Ben Bu GÜzel Sİteye Katki Olsun Dİye 1 Deİl 10 Lİsans Parasi Yardim Yaparim KarŞiliksiz Ama Bu Herİflere 1 KuruŞum GeÇsİn İstemİyorum Hepİnİzİn Cani Saolsun KardeŞlerİm

Geri