arkadaşlar windows kendiliğinden kapanıyor yardım lütfen

kadirkaya

New member
Reaction score
0
arkadaşlar windows'u açtığıktan 10 dk filan sonra ufak bi pencere çıkıyo orda sistem kapanıyo diyo ve 60 saniyeden geri saydıktan sonra ne yaparsam yapayim kapanıyo bu sorunu nasıl format atmadan çözebilirim,bu konu daha önceden yazıldıysa kusura bakmayın baktım ama göremedim.....:hhter

virüs olabilir iyi bi antivirüs programı indirip tarat...tarama işlemini güvenli kipte aç bilgisayarını ondan sonra tarat...yine de olmuyosa tek çözüm format...

Kardeş formata hiç luzum yok;)Tek yapacağın servis pack2 yi bilgisayarına yüklemek o kadar;)Yok olmazsa googleden "60 saniye hatası" diye arattır forumlara bak mutlaka sorununu çözersin;)

arkadaşlar yardımlarınız için sağolun deniycem

kardeş o hatadan bende de olmuştu ben bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerden uzak penceresindeki uzaktan yardım alma seceneğini iptal ederek gidermiştim.

Ekrana küçük pencere çıktığında çalıştır'a ''shutdown -a'' yaz kapanma iptal olur

ya bu forum sitelerine bayılıyorum herkez birbirine yardım etmeye çalışıyo bildiği kadarıyla keşke toplum olarak hep böyle yardımlaşsak,kralı tutamaz bizi sonra,sağolun arkadaşlar

svchost dediimiz bi olay var.
çok zeki bi biçimde çalısan işlemrden birini kapatmıssın.
msconfig e gel başlangıçta çalısan tüm uygulamaları seç ve işaretle
sonra bilgisayarı yeniden başlat.

svchost dosyasına virus bulasmıs olabilir. eğer norton yuklersen o virusu her turlu fuck ar ve temiz bi sistemin olunca norton u kaldır. bilgisayarını kasabilir...

diamonas' Alıntı:
svchost dediimiz bi olay var.
çok zeki bi biçimde çalısan işlemrden birini kapatmıssın.
msconfig e gel başlangıçta çalısan tüm uygulamaları seç ve işaretle
sonra bilgisayarı yeniden başlat.

svchost dosyasına virus bulasmıs olabilir. eğer norton yuklersen o virusu her turlu fuck ar ve temiz bi sistemin olunca norton u kaldır. bilgisayarını kasabilir...
dostum gerçekten doğru öneri sorunu dediğin şekilde zekilik yapmasından kaynaklanıyor :)
dostum senin bilgilerini çok doğru buluyorum windows vilgin çok iyi tebrikler arkadaşın sorunu ordan kaynaklanıyor
aynı kanıdayım saygılar

blaster

http://www.microsoft.com/downloads/...=blaster&DisplayEnglishAlso=on&DisplayLang=tr
yukarıdaki adresten aşağıdaki programı yükle senin bilgisayarda blaster solucanı var yalnız bu prgoramla tarama temizleme yapmadan önce sistem geri yükleyei kapat mümkünse güvenli modda yap bunu
temizledikten sonra reset at tekrar tarat bişey bulamazsa geri yüklemeyi aç çalışmana devam et
http://www.microsoft.com/downloads/...e0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&DisplayLang=tr

kadirkaya' Alıntı:
arkadaşlar windows'u açtığıktan 10 dk filan sonra ufak bi pencere çıkıyo orda sistem kapanıyo diyo ve 60 saniyeden geri saydıktan sonra ne yaparsam yapayim kapanıyo bu sorunu nasıl format atmadan çözebilirim,bu konu daha önceden yazıldıysa kusura bakmayın baktım ama göremedim.....:hhter

Geri