arkadaşlar w800i yi nasıl geliştirebilrisss

By_DreaM

New member
Reaction score
0
arkadaşlar w800i için özllekler lasım ne bileyim program tema cart curt telefon aldık içi bomboş of ya of bilen varsa capsleri de göndersin okuyanlar ve msj bırakanlara ayrıca teşekkürler

kardes o telefona k700 ve k750 programlarını atabılırsın ayrıca baba bı tel dır pıyasada cok az var onun gıbısı

arkadaş dogrü söylüyor ben 8 aydır kullanıyorum tek kelimesiyle mükemmel bunu söylememin birinci ve en önemli sebebi dünyaca ispatlanmış sony kalitesi + şık tasarımı + telefonu aldığınızda 512 mb hafıta kartı veriyo diger telefonlarda 64 mb civarlarında veya 128 + 2.0 çözünürlüğü ve nokiada olmayan (focus) resim düzenleyici özelligi + aparatlarının fazla olması + 5 + 1 ses sistemini destekliyor telefonun jakını çıkar tak müzik setine çok net bir şekilde çalsın ve çok dayanıklı olması şahsen test edildi :D ilk aldığımda koşarken elimden düştü ve ayağımla kaldırımın sert bir şekilde çarptı sadece çizik oluştu bu kadarı yeter herhalde çok övdüm bu telefonu yaww

DİKKAT 7 aydır w800i kullanıyordumki beyni dondu servisten yeni aldım bu şikayetten birsürü W800İ tel
gitmiş servisi öyle diyor

rasimi' Alıntı:
DİKKAT 7 aydır w800i kullanıyordumki beyni dondu servisten yeni aldım bu şikayetten birsürü W800İ tel
gitmiş servisi öyle diyor

aLakaSı yOk ßende 5 ayDır kuLLanıOrum hiÇ ßişey oLmaDı..

bende K750i aldım bi sure sonra son yazılımını yüklettim istanbulda 1 senedir sanayi ortamında toz,yere düşmeler vs. gibi olaylar başından geçti telefonun ama telefonda tık yok.tabi bikere levye değmişti ozaman camı kırılmıştı değiştim,olur öyle vakalar ama telefon benim gibi kullanıcı için mükkemmel

Geri