arkadaşlar vistada aktivasyon da bir devrim. en kolay aktivasyon

silver021

New member
Reaction score
0
Vista aktivasyon hiç bu kadar kolay olmadı
Windows vistanın aktivasyonunu halledemeyen yada aktivite ederken zorluk çekenler bu program işinize çok yarıycak:durdurun sadece ileri ileri ileri de bilgisayarını yeniden başlat bu olay da burda kapansın :biggrin ben daha böyle kolay bi aktivasyon yaptığımı hatırlıyamıyorum. hepsini denedim ama bu kadar kolayını hiç görmedim.:clap size bunları resimlerle göstermek isterdim ancak hackhell e resim koyamıyorum çünkü url felan istio. anlamdım bi türlü bu resim yapıştırmayı:utan :emzik daha çok yeniyim bu piyasada ama çok yol katettim arada ufak tefek yanlışlarım oldu ama verdiğim programların içeriklerinde kimseyi kandırmadım yada uzatmalara girmedim.:goz: kısa yolu varken bişeyi uzatanları hiç sevmem. neyse daha fazla uzatmadan linkleri veriyorum bütün hackhell lilere saygım sonzuzdur çok kaliteli insanların yazılarını okudum kaliteleri zaten okuduğum yazılardanda çok iyi anlaşılıyor

Bu linkten indirebilirsiniz

http://rapidshare.com/files/25928873/windows_vista_2007.rar.html
fWA78833.png

@silver021 arkadaşım herşey iyi güzel de bir de güzelim Türkçemizi katletmeden yazarsan sevinirim.Şöyle bir mesajlarına baktım da k=q , z=s, istio , v=w vb. harf değişiklillerini gördüm.Biraz özen gösterelim lütfen! İyi çalışmalar...

valla napalım bi alışkanlıktır böyle yazıyoruz

irresali' Alıntı:
@silver021 arkadaşım herşey iyi güzel de bir de güzelim Türkçemizi katletmeden yazarsan sevinirim.Şöyle bir mesajlarına baktım da k=q , z=s, istio , v=w vb. harf değişiklillerini gördüm.Biraz özen gösterelim lütfen! İyi çalışmalar...
Valla bir alışkanlıktır böyle yazmaya başladım. Türkçeyi katletmeyi bende peq sevmiyorum ama napim böyle alışkanlıklarıda mazur gör. Normal türkçemde bi sorun yokta bu yazışma dillerinde bir kaç şeyi alışkanlık haline getirdim :clap genede uyarın için saol. bi dahaki yazılarda daha özenli yazmaya çalışıcam.:goz:

@silver21; gerçekten çok iş gördü sağolasın ellerine sağlık...

verilmişti ben aynsıını indirmiştiöm genede saol

fennomen' Alıntı:
@silver21; gerçekten çok iş gördü sağolasın ellerine sağlık...
Nedemek ya başınız sıkışırsa her zaman burdayım:victory

Anelka1934 abizimizde şöyle demiş:
verilmişti ben aynsıını indirmiştiöm genede saol

ya verilioda zamanla kayboluyo millett arayıpta bulamaz hale geliyor. aynısını ben zaten burdan aldım geride buraya iade ediyorum ben konularımı genelde güncelleşmiş şekilde tekrar ele alıyorum ve böylece bu gereken programlar en ön sayfalarda yer ediniyor

ellerine sağlık ama benım makına ÇÖKTÜ MSİ DİAMOND ANA KARTA UYUMLU AKTIVASYON VARSA RİCA EDİYORUM

Msi a uygun bi süre dondurucu bulabildim. Keşke orjinal yapanıda bulabilseydim

Black_Angel' Alıntı:
ellerine sağlık ama benım makına ÇÖKTÜ MSİ DİAMOND ANA KARTA UYUMLU AKTIVASYON VARSA RİCA EDİYORUM
aradımda fakat ona kalıcı bi aktivasyon bulamadım :sigara: süre dondurucu bulabildim istiosan daha sonrada linkini verebilirim:goz:

Emeğin için tşkLEr ;)

1sc0rp!tX' Alıntı:
Emeğin için tşkLEr ;)
bişey değil ancaq emeq felan yoq bunda sadece arkadaşlara vistanın akticasyonuda sorun yaşamamalıarını sağlamaktı. eğer herkes bunu yüklerse vistası orjianal olmayan kalmıycak demektir :victory

evet sanırım iş görüyo fakat antivirüs programım Drop Agent die bi virüs buldu umarım zararsızdır...

Anitivirüsünü değiştir ve Nod32 ye geç.

sweeper' Alıntı:
evet sanırım iş görüyo fakat antivirüs programım Drop Agent die bi virüs buldu umarım zararsızdır...
:saskin kesinlikle herhangi bir virüs yok. antivirüsün içinde bir reklam verilmiş onu virüs olarak görmüş olabilir ama artık bunları görmek istemiyorsan ve profesyonel bir antivirüs olan nod32 ye geç tavsiyem bu yönde. istersen kalabilirsinde bu piyasada zorlama yok:victory

Arkadaşlar vistası orjinal olmayan kalmasın:biggrin . şu konuyu açtığımdan beri en ön sayfalarda yer edinsin die çırpınıyorum ama şu ilgiye bak bea.:vur

saol kardeş tşk ederim!ben daha vistaya geçmedim bilgisayarı çok kasıyormuş hiç ,birşeyle uyumlu değil bide benim amd64 3200+ işlemci 1024 ram var ultimateyi kurmak istiyorum persormansı nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim!

512*512 ram takiliysa vistada harika gider ama 1024 se acayip kasılırsın benden söylemsi işlemcin ii sayılır bende intel 3400 kullanıyorum arada pekh bi fark olmaz sen merakh etme ama süper bi ekran kartın olması gerekh en aşağı ati radeon serileri kurtarır veya nvidia nın en üst modelleri karar senin ekran kartına güveniosan ii gider kardes senin için rahat olsun :)

Ben bugün kurdum da vistayı, aktivasyon gerekip gerekmedini nerden anlıcam ?
Yada hepsine kesin gerekiyomu ?

Geri