Arkadaşlar video kaydı yapan keyloger arıyorum yardım!!!

kamhere

New member
Reaction score
0
Akadaşlar bilgisayarım uzun zamandır birileri tarafından karıştırılıyor ve yakalayamıyorum.İş yeri bilgisayarım lütfen video kaydı yapan bir keyloger.

Şimdiden teşekkürler

daha böyle bişey geliştirilmedi olsa bile çok cpu harcar bi cracking bul uzun zamanda yapar olur ama ohoo :D hayal gibi bişey

masaüstünün video kaydını mı tutacak?

hiç görmedim, rastlamadım şahsen..

zannedersem arkadaş yeni trojenle masa üstü felan görülüyorya aynı olayın keyloggerde olabileceğini düşünmüş olsa gerek :)

yaf cok zor ımkansız yarım saatte bı vıdeo gelse yarım saatte onu ızleyene kadar yarım saat gecer sonra obur vıdeo gelse onu ızlesen oburu gelır onu ızleyemeden oburu gelır senın de yakalaman cok zor oLur.. hem ıslerı de sarpa sararsın onlara bakıcam dıe en ıyısı klavye loger :D

ayrıca aşadığa vereceğim linkteki keylogger'ın ekran görüntüsü alma süresini kısaltırsanız

eğer (1dakika gibi) resim formatında masaüstünüzü izleme olanağı bulursunuz.. video olması

mümkün değil ama yerie uygulanabilecek bir yöntem:

http://hackhell.com/showthread.php?t=164482

ya arkadaş galiba pc başında yokken neler yapıldığını vidoo çekerek bilmek istiyorsun galiba Doğru mu anladım???

böyle bir program kesinlikle var bir ara kullandım fuul idi ama inanın ismini bir türlü hatırlayamadım perfect keylogger tarzı birşey belirleyeceğiniz bir dosyaya kamera kayıtlarını alıyordu...

Geri