Arkadaşlar Türkiye Için Kim Ne Yapiyo

_scream_17

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Kim Türkiye Için Bişeyler Yapiyio Neler Yapiyo Daha Dogrusu Ne Programlari Yada Ruslar Gidi Başka ülkelere Saldiri Yapiyomuyuz Burda Bir Sürü Hackker Var Bakalim Cvğlariniz Ne Olucak Türkiye Için Hangi Faydali Programi Yaptiniz???

ben şu kadarını söyleyim
Pentagonun resmi internet sitesine 3 defa index atıldı
hepsi aynı şekilde yapıldı indexler şu şekilde

site açılıyor Atatürk ün gençliğe hitabesi
arka planda çalan İstiklal Marşımız :cool:

Helal Olsun Sana Abi Benim Arkadaşim Uefa Sitesine Ilk Giren Kişi Türk Bayragi Ve Fatih Terimin Resmini Koyan 2 Kişi Bnm Kankam Oiluyo Süper Di Ya Türk Hacker Larinin Bunu Yapmaalri Iyi Oluyo Elinize Saglik Devamini Getiririn Kolay Gelsin

elinize saglık arkadaslar..yapabılen varsa herzaman yapın bunu...

Söyleyin söyleyin de bi gün emniyetten birileri girip okusun hack gizli yapılır beyan edilmez bence :)

uefa ya gelene kadar çökertilecek ne siteler var arkadaşlar. zor bi iş tabi tebrik ederim ama vakinizi daha değerli işlere harcamanızı tavsiye ederim :))

bnce en çok şeyi hhman yapıo..buraya girmeden önce bu konuda hiç bir fikri olmayan biri olarak,en azından konu hakkında konuşabiliyorum.yarın bigün index atmaya da başlarız:D:D...hacker lık lafla olmuo bunu anladım.buraya ilk geldiinde herkes genelde şu konuyu açıo:bana hackerliği öğretin:D:Dyav bnde böle şeyler yazdım ilk zaman..bırakalım bu işi profesyoneller yapsın.ha unutmadan sitede bazı lamerler,free domain site alıp,kendi kendini hacklio.sonra da ahanda hack die gövde gösterisine konu açıo.lütfen arkadaşlar ayıptır yaa

bence türkiyeyi geliştirmek için bizim bişeyler yapmamız gerek oda yabancıların sitelerini ve bilgilerini çökertmek :D

Valla Arkadaşlar Helal Olsun Türklerin Nekadar Zeki Olduğunu Ve De Kimsenin Türklere Gücünün Yetemeyeceğini Gösterin . Ben Bu Işe Geç Girdim Sizin Kadar Asla Olamam Kisaca Hackleyemem Ama Yapabilsem Ilk Gerçektende Pentagon Olurdu. Hela Size Valllaaaaa Hhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllll.

Geri