arkadaşlar size bir soru beyler sizin yorumlarınısa ihtiyacım war bekliyorumm...

QapriS

New member
Reaction score
0
[/ark.lar bi düşünün bakalım hayatınısda sewgilinis war mükemmel bi ilişkinis war fakat bi gün sewgilinis bi eğlencede bi erkek arkadaşıyla (yaşça ondan küçük) dans etse we bunu içi rahat etmediiği için sise söylese tepkinis ne olurdu ?????

lütfen yorumsus bırakmayın..............

benim sevgilim bensiz biyere gitmeyecegi icin tek dans edecegi kişi ben olurum oyuzden sorun olmaz:)

dans şekline göre değişir
eğer samimi bir danssa bi kaç hafta triplere girerim
öle ikili olmayan uzak danslardansa fazla bişi demem

yok yaw
bildiğinis slow şarkıda yakın dans..........

:) şimdi bu konuyu nasıl ele alsak diye düşünüyom izin var mı yada ayağamı alsak:p
hımm şimdi ben bir bayanım erkek arkadaşım bi erkekle dans etse ilk önce normal karşılarım ama bundan rahatsız olacak şekilde huzursuz olup bana söylemişse cinsel tercihini sorarım tabiki :p
bunun yanıunda manik depresyona girer 11 hafta kimseyle konuşmam yemek yemem su içmem hayatımın geri kalanını feminist olarak ve kendimi bill gatesin hayır vakfına ve de deniz fenerine gönüllü yardımcı olarak geçiririm:pbi erkekle bi erkek dans edebilir normaldir ama halay çeksin,işte çiftetelli oynasın yani şimdi dansın çeşitine görede deişir durum tabi şimdi kalkıp ikisi tango,lirik,salsa,lambada falan yapsa tabi ik bu duruma bakış açım pek hayra alamet olmas:p
ama dedim ya duruma göre deişir aslında bu konu hakkında tez hazırlayıp sabaha kadar size açıklama yapmak isterdim ama malesef uykum var müsait bi günümde hatırlatın bi de bana arkadaş yani sefgili olacak ki çok zor bi ihtimal bi erkek getirin onu kobay olarak kullanıp pratiğe dökerek bi deneyle gösterim size:p
hemde bunları yaarken sizin için bi homoya nasıl katlandığımı resmen ve cismen ismen artık herneyse kendimi size sırf bişiler öğretmek için heba ettiğimi ve fedakarlığımı görün.:p
plaketler hhye , şeref kürsüsüne please:p

dilis_' Alıntı:
:) şimdi bu konuyu nasıl ele alsak diye düşünüyom izin var mı yada ayağamı alsak:p
hımm şimdi ben bir bayanım erkek arkadaşım bi erkekle dans etse ilk önce normal karşılarım ama bundan rahatsız olacak şekilde huzursuz olup bana söylemişse cinsel tercihini sorarım tabiki
bunun yanıunda manik depresyona girer 11 hafta kimseyle konuşmam yemek yemem su içmem hayatımın geri kalanını feminist olarak ve kendimi bill gatesin hayır vakfına ve de deniz fenerine gönüllü yardımcı olarak geçiririm:pbi erkekle bi erkek dans edebilir normaldir ama halay çeksin,işte çiftetelli oynasın yani şimdi dansın çeşitine görede deişir durum tabi şimdi kalkıp ikisi tango,lirik,salsa,lambada falan yapsa tabi ik bu duruma bakış açım pek hayra alamet olmas:p
ama dedim ya duruma göre deişir aslında bu konu hakkında tez hazırlayıp sabaha kadar size açıklama yapmak isterdim ama malesef uykum var müsait bi günümde hatırlatın bi de bana arkadaş yani sefgili olacak ki çok zor bi ihtimal bi erkek getirin onu kobay olarak kullanıp pratiğe dökerek bi deneyle gösterim size:p
hemde bunları yaarken sizin için bi homoya nasıl katlandığımı resmen ve cismen ismen artık herneyse kendimi size sırf bişiler öğretmek için heba ettiğimi ve fedakarlığımı görün.:p
plaketler hhye , şeref kürsüsüne please:p

nedense sana katilasim geliyo :p

canımcım madem kıssın osaman senin için şöle diyebilirim senin erkek arkadaşın bi eğlencede kendinden büyük olan bi kısla dans etse slow bi müsikte we bunu yaptıtan sonra içi içini yediği için (senden gisli bişi yaptıı için kötü hissetmiş ki kendini)sana ben böle böle yaptım derse senin tepkin ne olurdu

oldumu :D şimdi daha net cwp alabilirim sanırım senden.....................

kusura bakma şansını kaybettin bi daha ki soruları bayanlarıda baz alarak sorarsan cevap vermemiz daha kolay olur yani bu soruya cevap yazma yeteneğimi göstermeyi çok isterdim ama şuan bi makale yazacak kadar beynim çalışıo durumda deel çünkü uykum geldi hem bundan sonra forum içinde her ekstra soru için 10 usd + kdv çalışıom işinize geliosa yani güneri civaoğlundan daha fasla yorum yaptığım halde benim bu işten ne çıkarım oluo tabiki hiç bişi ben manyaqmıyım kardeşim bu saatten sonra işi ticarete döküom hem bu soruyu sormuşun ama yine dansın türünü belirtmemişin hadi ben zekiyim anlarım ama ya güsel olupta aklı olmayan bayanlar napsın yani benim erkek arkadaşım kendinden büyük bi insanla dans mı ediyo şimdi sen bana burda bi nevi boynuzlandığımımı ima etmeye çalşıon bu soruyu özellikle bana neden soruyon altında bi mana mı var hem yoksa sen şu beinm işimde gözü olan bi insanmısın yoksa yani bütün amacın bana burda sabaha kadar muhabbet ettirip uykusuz kalıp işimden kovulmamı sağlayan birisimisin ne bilim senin içinin fesat olmadığını hem yeni yeni rütbelenmeye başlamışın söle bakim yoksa sen benim aylık gelirlerim giderlerimden daha az olduğunu bilen maliyenin peşime taktığı maliyecimisin valla köpeğime pırlanta takmadım sokakta 3 ytlye satılıo:p kimdi bunu söyleyen ya bak işte alla alla ya haaa jet sosyetenin en gözde hanımlkarından süreyya dürüst:p
ya ben yine başladım televole kültürüne anlaşılan uykum gelmiş hadi ii geceler:p
bi ara uğrayıp açıklamalarımla aydınlatırım sizi:p

yapılan şey tek kelime ile yalnış

yalı kazıgımı oradaki

senb gidip başkasıyla dans ediyon

dua et terketmemiş

ben olsam getti idi üsküdara dogru

baston korkulugumuyum ben derdim

git özür dile bunu bir daha yapmayacagını

seni bu kadar kıskanacagini düşünemedigini

ve seni affetmesini iste

ve ona söz ver ve sevdigini haykır

:sigara:

peki tam tersi bi açıdan ele alsak mümkünmü anlayışla karşılasa çok sakin bi şekilde konuşsa... buna cwbınıs ne olur??

Benim sevgilim böyle bişey yapmaz:)

aradaki güven henüz sarsılmamışsa anlayışla karşılayıp konuşulablir ama unutulacağını da sanmıyorum. ayrıca güzel bi ilişki yaşanıyosa da ,zedelememek için, bazı şeylere dikkat edilmeli bence.

ben olsaydım ne yapardım? çok sinirlenirdim, sakin olmaya çalışsamda büyük ihtimalde konuşmanın devamında kendimi daha fazla tutamazdım :( dansedilmesindeki amacı anlamaya çalışırdım, eğer ki bana verilen değerin azaldığını hissedersemde ilişki de orada biterdi galiba.

ciara35' Alıntı:
peki tam tersi bi açıdan ele alsak mümkünmü anlayışla karşılasa çok sakin bi şekilde konuşsa... buna cwbınıs ne olur??

anında terkederim.. Demekki sana hiç önem vermiyor önemsemiyor...

Hangi canlı olursa olsun sevdiğini kıskanır.. Demekki hatalar karşılıklı ..

Bu ilişki kimseye bir şey kazandırmaz ...

Tabiatın kanunu bu.. Bu kanunlarda derki...

Derhal terkedip , Başının çaresine bak ; )

Yaw ne var ortada paylaşamadığınız altı üstü dans etmişler sanki sevişip üstüne birde keyif cigarası yakmışlar gibi konuşuyosunuz :D Gelip bana dürüstçe anlattığı için teşekkür ederim ama bozulurum tabee bir kaçgün trip atar sonra devam ederim işime gücüme :D

bana sorarsan dert etme bu onun başına geldiği geldiği gibi seninde başına gelebilir beterin beteri var haline şükret dostum sesini çıkarma

Geri