arkadaşlar sistem sorunu acil bakarmısınız?

cihatcık

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim sorunum bilgisayara format attım attıktan sonra intel matrix turbo memory driverini kuruyordum pat bir anda mavi ekran geldi laptop reset attı tekrar açıldı ama windows açılmadı vestel beyaz açılış ekranı geldi ve siyah ekranda imleç yanıp yanıp duruyor hiç bişi başlamıyor ne format atabiliyorum boot ekranından cdyi seçiyorum cdyi görmüyor nede windows açılıo öle siyah ekranda imleç bekliyor bios açılıo sadece acil yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler vestel model:nb rhino 154srg-t71-zd5p

Elektirikten çıkar Pilinide Sökebiliyorsan Sök Ve Yarım Saat Kadar Bekle Büyük Ihtimalle Açılacaktır .
Format Atarken Dosya Silme Sekmesinde Hızlı Sil I Seçme .
Artık Dosya Kalmış Olabilir . Oda çakışmaya Sebep Olur

pilini çıkarıp beklemeyi dene eğer olmazsa tüm parçaları sök bidaha tak bi sorun kalmayacaktır...

denemeye başladım babalar saolun sonucu yazacam

baba çıkardım 1saat beklettim gene aynı siz sadece biosu sıfırlamak için sölediniz ben anladım olayıda biosu çok ii derece kullanıyorum onunla alakası yok olay laptopun ne cdyi nede harddiski bot etmemesi olay bu benim aklıma bir fikir geliyor ama şöle laptopun harddiskini söksemki bunu profesyonelce parça değişimi yapabiliyorum hard diski sökeyim başka laptopun kiyle değiştirip benim harddiske başka bir bilgisayarda format atim benim hddye nedersiniz?

başka öneri sunayım..
usb harddiskten laptobu aç
oradan formatla belki bilgilerini yedekleme ihtimalinde doğar...

usb harddiskin içinde yeni bir sistemin bulunması gerekli bide usb hdd yele açarsam dahi kurduğum driveri silmem gerekli bu olamayacak çünki usb hdd de yeni bir sistem olunca kayıt defterleride sıfır olacak doğrumu?ama etrafımda kimsede usb hdd yok o kötü bir durum işte flashdiskle açabilirmiyiz aynı durum hemen hemen?

Geri